Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 19 První ztracený bod s tvrdě hrajícím Typosem pouze s osmičkou hráčů!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 19 První ztracený bod s tvrdě hrajícím Typosem pouze s osmičkou hráčů!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

19 První ztracený bod s tvrdě hrajícím Typosem pouze s osmičkou hráčů!

Vytvořeno:26. 1. 2013, 10:23   (upraveno 22. 8. 2014, 21:32)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Devatenáctý duel odehráli Krajánci pouze s osmičkou hráčů, v brance s Romanem Jancem proti velmi nepříjemnému celku Typos Česká Třebová. Soupeř vyrukoval s velmi tvrdou hrou, kterou bohužel rozhodčí řádně netrestali, a tak zastrašovací taktika soupeři v úvodu zcela vycházela. Krajánci nepodali nijak oslnivý výkon, ovšem v důležitých chvílích zabrali a nakonec vybojovali díky stoprocentní úspěšnmosti Lukáše Musila v nájezdech dva body.

Krajánci Ústí nad Orlicí - TyposCZ Česká Třebová 4:3 po nájezdech (1:2, 2:1) 1:0

Už ve 2. minutě Krajánci chybovali v obraně a Pavel Vídeňský překonal Romana Janca - 0:1. V 6. minutě se ale prosadil ze strany Lukáš Heřmanský po asistenci Pavla Musila a vyrovnal na 1:1. Ve 14. minutě šel ale soupeř po další nedůslednosti Krajánků opět do vedení, a to gólem Jan Zahálky - 1:2. Hned v úvodu druhé poloviny po přihrávce Michala Schlögla v přesilovce vyrovnal střelou od modré Dušan Schlögl na 2:2. Ve 34. minutě zužitkoval zpětnou nahrávku Michaela Reslera Lukáš Heřmanský ve vedoucí branku Krajánků - 3:2. Ve 36. minutě se Krajánkům nepodařilo vyhodit puk ze třetiny, čehož využil Tomáš Hoffman a vyrovnal na 3:3. Tento stav vydržel do konce zápasu, a tak následovaly nájezdy. Rozhodlo se až v 5. sérii, když nájezd proměnil Lukáš Musil - 4:3. Za Krajánky v nájezdech postupně Lukáš Musil dal, Lukáš Heřmanský nedal, Michal Schlögl dal, Michael Resler nedal a Lukáš Musil opět dal. 

Fakta - góly: Lukáš Heřmanský 2, Dušan Schlögl, Lukáš Musil - Pavel Vídeňský, Jan Zahálka, Tomáš Hoffman. Asistence: Pavel Musil, Michal Schlögl, Michael Resler - Bohuslav Řehák 2. Vyloučení: 2:2. Rozhodčí: Josef Vrba, Libor Slavík. Sestava – Krajánci: Roman Janco – Michael Resler, Lukáš Heřmanský, Dušan Schlögl, Lukáš Musil, Pavel Musil, Michal Schlögl, Karel Mifek, Jaroslav Šeda.

Komentáře k tomuto článku