Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 21 První finálový duel rozhodly individuální chyby a lepší střelecká potence Proplastu!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 21 První finálový duel rozhodly individuální chyby a lepší střelecká potence Proplastu!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

21 První finálový duel rozhodly individuální chyby a lepší střelecká potence Proplastu!

Vytvořeno:7. 3. 2016, 12:18
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V prvních dvou vzájemných duelech odešel vždy ze souboje vítězně Proplast (9:7 a 6:3). Krajánci soupeři vyšli vstříc s posunutím zápasu až na dvacátou večerní hodinu, a tak mohl soupeř nastoupit v plné sestavě. To se o Krajáncích zrovna říci nedalo a museli hrát jen ti, co mohli. Přesto Krajánci v úvodu vedli, ovšem individuální chyby hráčů srazili celek na kolena a nakonec Krajánci po boji zaslouženě odešli i potřetí poraženi.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Proplats Ústí nad Orlicí 3:6 (1:3, 2:3)

Krajánci šli do zápasu obezřetně, vědomi si útočné síly Proplastu, který měl v sestavě hned šestici bývalých hráčů Chocně. Přesto v 5. minutě vybojoval na modré čáře puk Oldřich Čevora, poslal ho na hůl Michaela Reslera a z jeho přohrávky otevřel skóre utkání přesnou střelou Petr Moravec - 1:0. Vedení Krajánkům vydrželo pět minut. Pak ztratil na modré puk Petr Moravec a po přihrávce Filipa Večeře vyrovnal Libor Paclík na 1:1. Na konci 15. minuty ztratili Krajánci puk v útočné třetině a Tomáš Opařil poslal dlouhou přihrávku na Petra Šedu, který poslal Proplast do vedení - 1:2. Na začátku 20. minuty pak opět Tomáš Opařil obral o puk ve středním pásmu Michaela Reslera a po jeho další asistenci zvýšil Aleš Jansa na 1:3. Ve 23. minutě se vypaltilo Krajánkům napadání ve třetině Proplastu a po asistenci Miroslava Reslera snížil Milan Boucník na 2:3 ve vlastním oslabení. Ve 31. minutě hráli Krajánci přesilovku, ovšem Petr Šeda obral o puk Pavla Musila a po jeho asistenci zvýšil Tomáš Zavřel na 2:4. Ve 34. minutě pak po spolupráci s Petrem Šedou opět Tomáš Zavřel zvýšil už na 2:5 a ve 38. minutě si to oba znovu zopakovali, když Tomáš Zavřel potrestal po asistenci Petra Šedy nedůslednost v obraně Krajánků a dokončil tak svůj hattrick v utkání - 2:6. V poslední minutě ještě poslal Miroslav Resler dlouhý pas na Milana Boucníka, který blafákem alespoň zmírnil prohru na konečných 3:6.

Fakta - branky: Milan Boucník 2, Petr Moravec - Tomáš Zavřel 3, Libor Paclík, Petr Šeda, Aleš Jansa. Asistence: Miroslav Resler 2, Michael Resler - Petr Šeda 3, Tomáš Opařil 2, Filip Večeř. Vyloučení: 2:1, využití: 0:0, v oslabení: 1:1. Rozhodčí: Josef Halbrštát ml., Radek Morkes. Sestava - Krajánci Ústí n/O: MIlan Beneš - Michal Bohatý, Milan Boucník, Oldřich Čevora, Jan Drozd (2), Tomáš Lesák, Petr Moravec, Pavel Musil, Michael Resler, Miroslav Resler, Michal Schlögl (2). Sestava - Proplast Ústí n/O: Martin Preisler - Miroslav Váně st., Tomáš Vavřina, František Kašpar, Jiří Trnka, Bohuslav Řehák, Aleš Jansa, Libor Paclík, Jan Svatoš, Tomáš Zavřel, Filip Večeř (2), Tomáš Opařil, Petr Šeda, Hugo Bartheldy, Jan Janoušek.  

Komentáře k tomuto článku