Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 22 Finále bylo jednoznačnou záležitostí Krajánků, Milan Beneš nedal soupeři vůbec žádnou šanci!!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 22 Finále bylo jednoznačnou záležitostí Krajánků, Milan Beneš nedal soupeři vůbec žádnou šanci!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

22 Finále bylo jednoznačnou záležitostí Krajánků, Milan Beneš nedal soupeři vůbec žádnou šanci!!

Vytvořeno:17. 3. 2013, 20:44   (upraveno 17. 3. 2013, 20:54)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Krajánci jako nováček soutěže vyhráli nejprve bez ztráty bodu 2. ligu, postoupili do 1. ligy, kterou opět vyhráli. Po úspěšném semifinále z Devils si Krajánci jednoznačně poradili s velmi nečistě hrajícím Typosem CZ, když v brance zářil stejně jako v semifinále neprůstřelný Milan Beneš!

Krajánci Ústí nad Orlicí - Typos CZ Česká Třebová 5:0 (3:0, 2:0).

Krajánci neponechali nic náhodě a hned od prvních minut se vrhli do náporu. Už na začátku 4. minuty našel Josef Crha najetého Lukáše Heřmanského a jeho dělovka skončila poprvé za zády Davida Šindelky v brance Typosu - 1:0. V 11. minutě pro změnu přihrával Michal Bohatý a opět Lukáš Heřmanský zvýšil na 2:0. To Krajánky povzbudilo a ve 13. minutě tečoval přihrávku Karla Mifka za záda Šindelky Tomáš Rozlílek - 3:0. Soupeř se taky několikrát osmělil, ale Milan Beneš zneškodnil bravurně i ty nejvyloženější šance a udržel do druhého poločasu čisté konto. Hned v úvodu druhé části po dvaceti sekundách hry našel ideálně u branky Lukáš Heřmanský Michala Bohatého a ten zvýšil na 4:0. Ve 26. minutě ve vlastním oslabení poslal do dlouhého sóla Karel Mifek Michala Schlögla, který proháčkoval vše, co se dalo a pečtil střelou pod horní tyč výhru Krajánků - 5:0. Závěrečné minuty přinesly pohodovou hru ze strany Krajánků, nečisté zákroky a vulgárnosti ze strany některých hráčů Typosu,kteří nemohli zkousnout takovou potupnou prohru, ale na výsledku se už nic nezměnilo a Krajánci mohli zvednout nad své hlavy putovní pohár!!

Fakta - branky: Lukáš Heřmanský 2, Tomáš Rozlílek,Michal Bohatý, Michal Schlögl. Asistence: Karel Mifek 2, Josef Crha, Michal Bohatý, Lukáš Heřmanský. Vyloučení: 3:4. Rozhodčí: J. Veselý - J. Halbrštát, R. Vašátko. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Karel Mifek, Luboš Nespěšný, Lukáš Musil - Josef Crha, Lukáš Heřmanský, Michal Bohatý - Michael Resler, Michal Schlögl, Tomáš Rozlílek. Sestava - Typos CZ Česká Třebová: David Šindelka - Jarmil Konečný, Petr Mačát, Zdeněk Řehák, Aleš Jansa, Tomáš Wohner, David Karpíšek, Dušan Kvapil, Jaroslav Tlapák, Libor Paclík, Pavel Mička, Jan Zahálka, Pavel Vídeňský, Bohuslav Řehák, Denis Špička.

Komentáře k tomuto článku