Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články LA 03 První výhra se zrodila s Popeláři, a to hlavně díky třetí čtvrtině!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek LA 03 První výhra se zrodila s Popeláři, a to hlavně díky třetí čtvrtině!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

LA 03 První výhra se zrodila s Popeláři, a to hlavně díky třetí čtvrtině!

Vytvořeno:8. 5. 2013, 23:40   (upraveno 13. 5. 2013, 23:14)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ve třetím vystoupení Krajánci konečně zabrali. První polovina vyzněla sice pro Popeláře, ovšem třetí čtvrtina byla pro vývoj zápasu rozhodující, když se Krajánci trefili celkem šestkrát! Poslední čtvrtina znamenala sice útlum, ovšem Popeláři, ač hráli bez brankáře na vyrovnání nedosáhli.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Popeláři Libchavy 8:6 (0:0, 1:2, 6:0, 1:4)

Po úvodní bezbrankové čtvrtině uvolnil Michael Resler Michala Schlögla a jeho střela skončila pod horní tyčí branky Martina Volfa - 1:0. Radost Krajánků trvala pouhé dvě minuty a Jan Zahradník po chybě Krajánků vyrovnal na 1:1. Za další dvě minuty uvolnil Libor Mikulecký opět Jana Zahradníka a ten dokonce poslal Popeláře do vedení - 1:2. Do třetí čřvrtiny vstoupili Krajánci jako vyměnění. Na konci 27. minuty po asistenci Michaela Reslera vyrovnal Josef Crha - 2:2. Za dalších deset sekund  Uvolnil Lukáš Musil Tomáše Rubeše a ten poslal Krajánky do vedení - 2:3. Ve 31. minutě napřáhl ke střele Josef Crha a zvýšil už na 4:2. Na konci 33. minuty našel Michael Resler přihrávkou Michala Schlögla a ten zvýšil na 5:2.Ve 34. minutě po kombinaci Josefa Crhy a Michala Schlögla zakončoval do prázdné branky Michael Resler - 6:2. Vydařenou třetí část zakončil po asistenci Přemysla Rubeše Pavel Musil - 2:7. Úvod posledního dějství zastihl Krajánky nepřipravené a střela Vojtěcha Vaňouse doplachtila za záda Milana Beneše a bylo sníženo na 3:7.  Za dalších 21 sekund ale vyhrál vhazování Michael Resler a Lubomír Nespěšný odpověsděl střelou do horního růžku na 3:8. Zbytek zápasu ale patřil Popelářům. Ve 40. minutě po asistenci Jana Papáčka snížil Martin Voleský na 4:8, na začátku 43. minuty poslal Jiří Sršeň do brejku Martina Trávníčka a ten upravil stav na 5:8, aby na konci 47. minuty po akci Libora Mikuleckého snížil na konečných 6:8 Jan Papáček.

Fakta - branky: Josef Crha 2, Michal Schlögol 2, Tomáš Rubeš, Michael Resler, Pavel Musil, Lubomír Nespěšný - Jan Zahradník 2, Vojtěch Vaňous, Martin Voleský, Martin Trávníček, Jan Papáček. Asistence: Michael Resler 4, Lukáš Musil, Michal Schlögl, Josef Crha, Přemysl Rubeš - Libor Mikulecký 2, Jan Papáček. Rozhodčí: Petr Zachař. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Josef Crha, Lubomír Nespěšný, Michael Resler, Michal Schlögl, Pavel Musil, Lukáš Musil, Tomáš Rubeš, Přemysl Rubeš, Sestava - Popeláři: Martin Volf - Jan Zahradník, Jiří Sršeň, Libor Mikulecký, Vojtěch Vaňous, Martin Trávníček, Jaroslav Vaňous, Jan Papáček, Martin Voleský.

Komentáře k tomuto článku