Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články LA 08 V polovině zápasu vedli Krajánci 5:2, aby nakonec odešli vysoko poraženi od Popelářů!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek LA 08 V polovině zápasu vedli Krajánci 5:2, aby nakonec odešli vysoko poraženi od Popelářů!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

LA 08 V polovině zápasu vedli Krajánci 5:2, aby nakonec odešli vysoko poraženi od Popelářů!

Vytvořeno:30. 5. 2013, 0:08
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V úvodním kole druhé ligy čekali na Krajánci libchavští Popeláři, které ve skupině Krajánci porazili. Oba týmy měly problémy se sestavou a nastoupily pouze se šesti hráči v poli. První polovina zápasu patřila jednoznačně Krajánkům, ovšem ve druhé části zcela odešli a nakonec si odvezli vysokou porážku.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Popeláři Libchavy 6:11 /2:1, 3:1, 0:5, 1:4)

Popeláři dobře zahájili zápas a ve 3. minutě se odrazila nahrávka Martina Voleského od brusle Miroslava Reslera do branky a Krajánci prohrávali 0:1. V 7. minutě ale po asistenci Michaela Reslera překonal Daniela Wotawu v brance Popelářů Miroslav Resler - 1:1. Na začátku 10. minuty pro změnu nahrával Miroslav Resler a Michael Resler poslal Krajánky do vedení - 2:1. V 16. minutě pak Miroslav Resler zvýšil po samostatné akci už na 3:1. V 19. minutě se prosadili i Popeláři a po akci Jana Zahradníka snížil Petr Voleský na 3:2. Ve 20. minutě ale po další asistenci Miroslava Reslera Michael Resler odpověděl na 4:2. Ve 24. minutě zachytil přihrávku Popelářů Pavel Hvězda a zakončil první polovinu na 5:2 a zdálo se, že utkání bude mít i nadále jednoznačný průběh. Opak byl ale pravdou. Jako mávnutím proutku se Popeláři zlepšili. Krajánci si sice na začátku třetí části vytvořili několik výborných příležitostí, ale ani jednu neproměnili. Ve 25. minutě se prosadil Martin Trávníček a Martin Voleský snížil na 5:3. Ve 30. minutě pro změnu Martin Voleský přihrával a Jan Papáček snížil na 5:4. Za dalších šest sekund opět po asistenci Martina Voleského dokonce Martin Trávníček vyrovnal na 5:5. Obrat dokonal ve 31. minutě Petr Voleský po akci Martina Voleského - 5:6. Ve 35. minutě uzavřel třetí část po přihrávce Martina Voleského Martin Trávníček - 5:7.  V úvodu čtvrté části se ještě podařilo Krajánkům snížit na 6:7, když se po přihrávce Lubomíra Nespěšného prosadil dokončeným hattrickem Miroslav Resler. To ale bylo ze strany Krajánků vše. I přes velkou snahu docházely hráčům síly a v úplném závěru toho soupeř dokonale využili. Ve 47. minutě nejprve po přihrávce Jana Papáčka zvýšil dokončeným hattrickem Martin Trávníček na 6:8. Krajánci úplně propadli v poslední minutě. Nejprve po přihrávce Martina Trávníčka zvýšil Jan Papáček na 6:9, aby za dalších 48 sekund po akci Martina Voleského přidal branku na 6:10 Petr Voleský a dokončil také svůj hattrick. Stejný hráč pak zakončil utkání za dalších devět sekund, když upravil stav po asistenci Jana Zahradníka na konečných 6:11.

Fakta - branky: Miroslav Resler 3, Michael Resler 2, Pavel Hvězda - Petr Voleský 4, Martin Trávníček 3, Martin Voleský 2, Jan Papáček 2. Asisstence: Miroslav Resler 2, Michael Resler, Lubomír Nespěšný. Vyloučení: 1:1, bez využití. Rozhodčí: Jiří Černý Lanškroun). Sestava - Krajánci Ústí n/O: Karel Nečas - Miroslav Pachl, Miroslav Resler, Lubomír Nespěšný, Michael Resler, Michal Schlögl, Pavel Hvězda. Sestava - Popeláři Libchavy: Daniel Wotawa - Martin Trávníček, Jiří Sršeň, Martin Voleský, Petr Voleský, Jan Zahradník, Jan Papáček. 

Komentáře k tomuto článku