Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články LA 11 Přestřelka s šumperským Nugetem díky hattrickům Míry Reslera a Lukáše Heřmanského pro Krajánky

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek LA 11 Přestřelka s šumperským Nugetem díky hattrickům Míry Reslera a Lukáše Heřmanského pro Krajánky

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

LA 11 Přestřelka s šumperským Nugetem díky hattrickům Míry Reslera a Lukáše Heřmanského pro Krajánky

Vytvořeno:16. 6. 2013, 22:39
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V dalším utkání druhé ligy se Krajánkům tentokráte dařilo střelecky a přestříleli nebezpečný Nuget se střelcem Michalem Budinou a vybojovali další body do tabulky.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Nuget Šumperk 10:7 (5:3, 1:2, 3:0, 1:2)´

Už ve 30. sekundě se prosadil Michael Resler a mezi betony Daniela Wotawy otevřel skóre utkání - 1:0. Ve 4. minutě pak po asistenci Lubomíra Nespěšného zvýšil Miroslav Resler už na 2:0. V 5. minutě ale po chybě Krajánků snížil Roman Budina po přihrávce Michala Budiny na 2:1, aby v 6. minutě Michal Budina vyrovnal na 2:2.  Na začátku 9. minuty ale Krajánci odpověděli brankou Karla Mifka po přihrávce Miroslava Reslera a Krajánci opět vedli - 3:2. Na začátku 10. minuty pak zvýšil Miroslav Resler na 4:2, ale za dalších 37 sekund mířil přesně Michal Budina po asisistenci Romana Budiny a upravil stav na 4:3. Úvodní dějství uzavřel ve 12. minutě Lubomír Nespěšný po akci Lukáše Heřmanského - 5:3.  V 18. minutě se ale prosadil Vítězslav Jendřišák po přesné přihrávce Michala Budiny a snížil na 5:4.  V 19. minurtě ale našel odpověď dokončeným hattrickem Miroslav Resler po akci Lukáše Heřmanského - 6:4.  Ve 23. minutě se ale prosadil Michal Budina a z jeho přesné asistence snížil Roman Mazák na 6:5.  Třetí část zahájil ve 32. minutě Lukáš Heřmanský z přihrávky Lubomíra Nespěšného a zvýšil na 7:5. Stejný hráč pak skóroval ve 34. minutě po akci Michaela Reslera a upravil skóre na 8:5 a úspěšnou třetí čtvrtinu dokončil hattrickem opět Lukáš Heřmanský ve 35. minutě po přihrávce Karla Mifka - 9:5. Ve 38. minutě se ozvali hosté, kdy kombinaci  Romana Mazáka a Ladislava Koíllerta zakončil Roman Budina gólem na 9:6. Ve 44. minutě se prosadil blafákem Přemysl Rubeš po přihrávce Michala Schlögla a zaokrouhlil stav na 10:6. Poslední slovo měli ale hráči Nugetu, když v poslední sekundě upravil stav na konečných 10:7 Ladislav Kollert po přihrávce Vítězslava Jendřišáka.

Fakta - branky: Miroslav Resler 3, Lukáš Heřmanský 3, Lubomír Nespěšný, Michael Resler, Přemysl Rubeš, Karel Mifek - Michal Budina 2, Roman Budina 2, Roman Mazák, Vitězsla Jendřišák, Ladislav Kollert. Asistence: Lukáš Heřmanský 2, Lubomír Nespěšný 2, Michael Resler, Michal Schlögl, Karel Mifek, Miroslav Resler - Michal Budina 3, Roman Budina, Roman Mazák, Vítězslav Jendřišák, Ladislav Kollert. Rozhodčí: Patrik Konečný (Lanškroun). Vyloučení: 2:4, navíc Miroslav Kutal (Nuget) - 10 minut osobní trest. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Michael Resler, Miroslav Resler, Lukáš Musil, Pavel Musil, Lubomír Nespěšný, Lukáš Heřmanský, Michal Schlögl, Přemysl Rubeš. Sestava - Nuget: Daniel Wotawa - Roman Budina, Michal Budina, Roman Mazák, Vítězslav Jendřišák, Ladislav Kollert, Jiří Ptáček, Miroslav Kutal.

Komentáře k tomuto článku