Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články LA 16 Do polovinu zápasu držela šestice Krajánků s Nugetem krok, ale pak jedenáckrát za sebou inkasovala

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek LA 16 Do polovinu zápasu držela šestice Krajánků s Nugetem krok, ale pak jedenáckrát za sebou inkasovala

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

LA 16 Do polovinu zápasu držela šestice Krajánků s Nugetem krok, ale pak jedenáckrát za sebou inkasovala

Vytvořeno:15. 7. 2013, 9:39
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:K utkání s Nugetem nastoupila pouze šestice hráčů v brance s Karlem Nečasem. V úvodu utkání Krajánci sice vedli 2:0 a 4:2, ale Nuget hlavně díky čtveřici R.Budina, M. Budina, A. Holík a T. Brunec unavené Krajánky začali přehrávat a i přes výborný výkon Karla nečase Krajánci nakonec vysoko prohráli.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Nuget Šumperk 6:14 (2:0, 2:4, 0:5, 2:5)

Už ve 4. minutě po po asistenci Miroslava Reslera otevřel skóre utkání Pavel Hvězda - 1:0. V 7. minutě získal opět Pavel Hvězda puk a zvýšil už na 2:0.  Ve 13. minutě ale uvolnil Aleš Holík Tomáše Brunce a jeho teč skončila za zády Karla Nečase - 2:1. V 16. minutě pak po asistenci Tomáše Brunce Michal Budina vyrovnal na 2:2. V 18. minutě  po kombinaci Miroslava Reslera a Pavla Hvězdy vrátil Krajánkům vedení Michael Resler - 3:2. Ve 23. minutě pak dokonce Lukáš Heřmanský po dlouhém sólu zvýšil na 4:2.  Nuget ale zabral a do konce čtvrtiny stav vyrovnal. Nejprve po akci Michala Budiny a Aleše Holíka snížil Tomáš Brunec na 3:4, aby ve 24. minutě po přihrávce Romana Budiny Aleš Holík vyrovnal na 4:4. Největší pohroma pro unavené Krajánky přišla ve třetí čtvrtině. Hned ve 25. minutě po přihrávce Tomáše Brunce Roman Budina poslal Nuget poprvé do vedení - 4:5. Ve 27. minutě po akci Aleše Holíka zvýšil Tomáš Brunec dokončeným hattrickem na 4:6. Ve 33. minutě po přihrávce Jiřího Ptáčka zvýšil Roman Mazák na 4:7. Ve 36. minutě nejprve po akci Michala Budiny skóroval Tomáš Brunec na 4:8 a třetí část uzavřel za dalších 23 sekund po přihrávce Aleše Holíka Michal Budina na 4:9. I ve čtvrté části pokračoval Nuget v přesném zakončování. Ve 38. minutě  opět Aleš Holík nahráva a Michal Budina dokončil svůj hattrick - 4:10. Ve 39. minutě po další přesné nahrávce Aleše Holíka zvýšil Tomáš Brunec na 4:11. Ve 46. minutě po kombinaci Tomáše Brunce a Aleše Holíka přidal další branku Michal Budina - 4:12. Za dalších 19 sekund se individuálně prosadil Aleš Holík na 4:13. Ve 47. minutě poslal do šance Michael Resler Lukáše Musila a ten snížil blafákem na 5:13. Ve 48. minutě po přihrávce Lukáše Musila snížil Miroslav Resler na 6:13. V poslední sekundě ale po přihrávce Moniky Řepkové upravil stav na konečných 6:14 Jiří Ptáček.

Fakta - branky: Pavel Hvězda 2, Michael Resler, Miroslav Resler, Lukáš Musil, Lukáš Heřmanský - Tomáš Brunec 5, Michal Budina 4, Aleš Holík 2, Roman Budina, Roman Mazák, Jiří Ptáček. Asistence: Miroslav Resler 2, Michael Resler, Pavel Hvězda, Lukáš Heřmanský - Aleš Holík 7, Tomáš Brunec 3, Michal Budina 2, Monika Řepková, Jiří Ptáček, Roman Budina. Rozhodčí: Jiří Černý (Lanškroun). Vyloučení: 2:1. Sestava - Krajánci: Karel Nečas - Lukáš Heřmanský, Lukáš Musil, Miroslav Resler, Michael Resler, Pavel Hvězda, Michal Schlögl. Sestava - Nuget: Daniel Wotawa - Roman Budina, Michal Budina, Roman Mazák, Ladislav Kollert, Jiří Ptáček, Monika Řepková, Aleš Holík, Tomáš Brunec.

Komentáře k tomuto článku