Kuriozitky :D

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Kuriozitky :D dokumenty a články 2.Turnaj

Kuriozitky :D – článek 2.Turnaj

Možné akce:
profilové foto Anna Šťastná
Anna Šťastná

2.Turnaj

Vytvořeno:27. 11. 2008, 21:01
Autor:Anna Šťastná
Možnosti
Anotace:Zase článek od Majkla, tentokrát k dalšímu turnaji.
Druhý turnaj jsme pořádali 4.10. ve sportovním centru Hamr v Braníku. Tento den hrálo i áčko našich juniorek a proto naše řady rozšířila Hanka z žákyň a Verča s Poky z junek B.

EVVA FBŠ Bohemians vs. FBC Liberec 2:1 (0:1, 0:0, 2:0)

   Liberec na prvním turnaji nehrál, přesto nás svoji běhavou a důraznou hrou příliš nepřekvapil. Skóre otevřely soupeřky, když využily naší špatně postavené zdi při standardní situaci. My jsme se v první třetině opět prosadit nedokázali.

   V druhé třetině jsme si vytvořili celou řadu šancí, bohužel jsme je opět zahazovali jak na běžícím pásu. Nakonec jsme tak museli být ještě rádi, že Poky všechny střely soupeřek pochytala a udržela nás tak ve hře i do závěrečné třetiny.

   V té jsme se konečně dočkali vyrovnání, když se z bezprostřední blízkosti prosadila Domča Škabradová. Následně se strhl boj o každý metr hřiště, neboť oba týmy chtěly vyhrát. Nakonec se štěstí usmálo na nás. Necelé dvě minuty před koncem vystřelila ze standardky Anička Šťastná a Domča potvrdila své střelecké kvality.

EVVA FBŠ Bohemians vs. Tatran Střešovice 3:2 (0:0, 2:2, 1:0)

   V druhém zápase nás čekal soupeř, který i přes porážku s Benešovem v předchozím utkání vzbuzoval respekt. Naše obrana fungovala opět spolehlivě a tak první třetina skončila již skoro tradičně bez branek.

   To v druhé části hry již začaly padat góly na obou stranách. Nejprve skákavý míček poslala do branky střelou o zem Péťa Ackermannová a stejná hráčka nás poslala o pět minut později do dvoubrankového vedení, když svůj typický průnik po křídle zakončila střelou do šibenice. Tatran se však nevzdal a po dvou pěkných kombinačních akcí srovnal skóre.

   Na začátku poslední třetiny jsme se dostali opět do vedení. Ke standardní situaci asi metr před velkým brankovištěm se postavila Anička Šťastná a prostřelila jak zeď, tak brankářku. Ve zbývajících minutách se soupeřky snažily vší silou vyrovnat a přestože se nám již další uklidňující gól vstřelit nepodařilo, tak jsme uhájili těsné a cenné vítězství 3:2.

Komentáře k tomuto článku