Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 01 Lomax v úvodním duelu nestačil tempu Tepi a zaslouženě odešel poražen!

Lomax Česká Třebová – článek 01 Lomax v úvodním duelu nestačil tempu Tepi a zaslouženě odešel poražen!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

01 Lomax v úvodním duelu nestačil tempu Tepi a zaslouženě odešel poražen!

Vytvořeno:21. 9. 2020, 10:45   (upraveno 21. 9. 2020, 10:46)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Do úvodního duelu s favorizovaným celkem Tepi vstoupil Lomax s jedenáctkou hráčů, když poprvé se v dresu představili Filip Čapek a Tomáš Bezdíček. Celek Tepi má ve svém kádru velmi kvalitní hráče a průběh zápasu ukázal, že to bylo rozhodující. Lomax sice zahrál nad své možnosti, ale na kombinaci a rychlost soupeře prostě nestačil a Pavel Peterka přes vynikající výkon nakonec osmkrát inkasoval.

Lomax Česká Třebová - Tepi Němčice 3:8 (0:3, 2:2, 1:3)

Lomax se snažil od prvních minut držet s rychlým soupeřem krok, ale na začátku 6. minuty uvolnil Miroslav Horvát Davida Tichého a ten se štěstím tečovanou střelou otevřel skóre utkání - 0:1. Ve 12. minutě nepochopitelně rozhodčí Holub signalizoval faul Tomáše Bezdíčka a soupeř zaútočil v šesti hráčích a po akci Patrika Ondráčka zvýšil Ondřej Vlček na 0:2. Devět sekund přes klaksonem poslal pas David Tichý na Patrika Ondráčka a ten přidal branku na 0:3. V 18. minutě pak předvedli rychlou kombinaci Patrik Ondráček a střelec branky Ondřej Vlček a bylo to už 0:4. Ve 21. minutě se ale dočkal konečně i Lomax. Nepovedenou střelu Michala Schlögla poslal z úhlu do branky Karel Mifek a snížil tak na 1:4. Ve 26. minutě si to oba obrátili a po přihrávce Karla Mifka upravil stav Michal Schlögl na 2:4. Dvanáct sekund před koncem druhé části ale uvolnil Ondřej Vlček pasem Michala Kilčického a ten své sólo zakončil brankou na 2:5. Hned v úvodu třetí části vyrazil Pavel Peterka střelu Patrika Ondráčka, ale na dorážku Miroslava Horváta byl už krátký - 2:6. Ve 35. minutě se uvolnil rychlý  Miroslav Horvát a po jeho pěkném průniku zakončoval do odkryté branky Patrik Ondráček - 2:7. Ve 38. minutě poslal Martin Šudoma pas na Romana Ollého a ten střelou k tyči snížil na 3:7. Za dalších jednatřicet sekund ale zaúřadoval opět  Miroslav Horvát a po jeho akci upravil stav na konečných 3:8 Michal Kilčický.

Fakta - branky: Karel Mifek, Michal Schlögl, Roman Ollé - Ondřej Vlček 2, Michal Kilčický 2, Patrik Ondráček 2, David Tichý, Miroslav Horvát. Asistence: Michal Schlögl, Karel Mifek, Martin Šudoma - Miroslav Horvát 3, Patrik Ondráček 3, David Tichý, Ondřej Vlček. Vyloučení: 0:1, bez využití. Rozhodčí: Holub, Dalecký. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Martin Šudoma, Martin Hapala, Michael Resler, Michal Schlögl, Roman Ollé, Tomáš Bezdíček, Radim Juruj, Filip Čapek, Jiří Lunka, Karel Mifek, Karel Vopařil. Sestava - Tepi Němčice: Michal Šparlinek - Patrik Ondráček, David Bednář, Michal Kilčický, Petr Mík st., Lukáš Řoutil, David Tichý (2), Ondřej Vlček, Miroslav Horvát.

Komentáře k tomuto článku