Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 01 Po remíze druhý bod vystřelil z nájezdu Martin Šudoma

Lomax Česká Třebová – článek 01 Po remíze druhý bod vystřelil z nájezdu Martin Šudoma

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

01 Po remíze druhý bod vystřelil z nájezdu Martin Šudoma

Vytvořeno:12. 9. 2023, 11:01   (upraveno 26. 3. 2024, 19:26)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Vloni třetí celek soutěže čekotřebovská Calibra byla prvním soupeřem Lomaxu, který vloni obsadil celkovou 10. příčku. Lomax ale začal neohroženě a velmi aktivně a na začátku 27. minuty už vedl 3:0, aby ale o náskok už na začátku 36. minuty přišel. Ještě jednou Lomax vedl, ale i o tento náskok v závěru přišel a na řadu přišly nájezdy a konečná výhra Lomaxu 2:1, když nájezd dali Michael Resler a Martin Šudoma.

Lomax Česká Třebová - Caliba Česká Třebová 5:4 SN (1:0, 2:1, 1:3) 1:0

  Už ve 2. minutě napřáhl na modré čáře Martin Šudoma a jeho střelu tečoval za záda Milana Beneše v brance Calibry Michael Resler - 1:0. Soupeř sice chvilku diskutoval o hře vysokou holí, ale rozhodčí byli neoblomní a gól uznali. Lomax pak pokračoval v aktivní hře a soupeř hrozil pouze protiútoky, ale oba brankáři Pavel Peterka i Milan Beneš chytali skvěle. 

  Až ve druhé třetině kapituloval opět Milan Beneš. Pěknou kombinaci zakončil Miroslav Resler přesnou přihrávkou na Davida Pytlíka a ten se hned ve své premiéře v dresu Lomaxu zapsal do listiny střelců - 2:0. Na začátku 27. minuty uvolnil Aleš Nosál Michala Schlögla a ten nedal opět Benešovi šanci - 3:0. Vše bylo na dobré cestě, ale 21 sekund před koncem třetiny uvolnil Lukáš Musil Martina Voleského, který hned za modrou vypálil přesně a od tyče snížil na 3:1.

   Nešťastný gól se samozřejmě podepsal na výkonu Lomaxu a soupeř ucítil šanci. Ve 31. minutě zachytil přihrávku Michaela Reslera Martin Voleský, uvolnil kanonýra Pavla Skučka a ten snížil na 3:2. Následně Lomax přežil přesilovku 5 na 3, ale pokračující početní výhodu 5 na 4 už zužitkoval na začátku 36. minuty Martin Voleský po přihrávce Pavla Skučka na - 3:3.  Ve 38. minutě se ale prosadil Michal Schlögl a po jeho přihrávce poslal Lomax opět do vedení Aleš Nosál - 4:3. Ani tento náskok Lomaxu nestačil. Napomohlo k tomu vyloučení Martina Šudomy. Ve 40. minutě střílel od modré Miroslav Pachl a jeho střelu tečoval Martin Voleský a dokončil tak svůj hattrick a vyrovnal na 4:4.

   Nerozhodný stav vydržel až do konce zápasu a přišly na řadu nájezdy. Ze strany Lomaxu jel Michal Schlögl a nedal. Soupeř také nedal. Pak jel Michael Resler a ,,ruským blafákem" - golfovou střelou poslal Lomax do vedení. Následně Pavel Skuček svůj nájezd proměnil. Miroslav Resler pak nájezd neproměnil a ani soupře nebyl úspěšný. Další érii zahajovala Calibra a nedala. Ze strany Lomaxu jel Martin Šudoma a propasíroval puk pod Milanem Benešem do branky - 5:4 a další bod získal tedy Lomax.

   Fakta - branky: Michael Resler, David Pytlík, Michal Schlögl, Aleš Nosál, Martin Šudoma - Martin Voleský 3, Pavel Skuček. Asistence: Martin Šudoma, Miroslav Resler, Aleš Nosál, Michal Schlögl - Lukáš Musil, Martin Voleský, Pavel Skuček, Miroslav Pachl. Vyloučení: 4:4, využití: 0:2. Rozhodčí: Matoušek, Dalecký. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Vladimír Chudý, Martin Dobeš, Martin Zatočil, Martin Šudoma (2), Michael Resler (2), Michal Schlögl, Martin Kuda, David Pytlík (2), Aleš Nosál (2), Miroslav Resler. Sestava - Calibra Česká Třebová: Milan Beneš - Radek Bečvář (2), Jiří Glac, Stanislav Kraitl, Lukáš Musil (4), Miroslav Pachl, Radek Palán, Monika Řepková (2), Pavel Skuček, Petr Voleský, Martin Voleský

Komentáře k tomuto článku