Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 02 Dolní Újezd neuhlídal začátek a hlavně díky první třetině odešel s Lomaxem poražen!

Lomax Česká Třebová – článek 02 Dolní Újezd neuhlídal začátek a hlavně díky první třetině odešel s Lomaxem poražen!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

02 Dolní Újezd neuhlídal začátek a hlavně díky první třetině odešel s Lomaxem poražen!

Vytvořeno:19. 9. 2021, 19:47   (upraveno 2. 11. 2021, 15:47)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Na druhý zápas se hned řada hráčů Lomaxu omluvila (Mir.Resler, Čevora, Lunka, Šudoma, Moravec, Bezdíček a D.Schlögl. Naopak poprvé nastoupili Karel Mifek, Martin Motyčka a Míra Čech. Rozhodnutí přinesly vlastně úvodní čtyři minuty, kdy si Lomax vypracoval náskok tří branek. V dalším průbehu už byla hra vyrovnanější, ale přesto se hráči Lomaxu mohli radovat z druhé výhry v soutěži.

Lomax Česká Třebová - HC Dolní Újezd 5:1 (3:0, 1:0, 1:1)

   Na ukazateli skóre svítil čas 1:18 a Martin Motyčka na polovině poslal vpřed Lubomíra Nespěšného. Ten nic nevymýšlel a jak přejel modrou čáru, tak vyslal střelu na branku. Dominik Kulhavý v brance soupeře asi ještě nebyl zcela připravený, a tak puk skončil za jeho zády - 1:0. Ve 3. minutě pak uvolnil Tadeáš Resler Michala Schlögla a i ten překonal brankáře Dolního Újezdu - 2:0. Neuplynula ani minuta, Martin Dobeš si zkušeně najel na přihrávku Michala Schlögla a zvýšil již na 3:0.

  Představa hráčů Lomaxu, že bude opět následovat brankový příděl, ale vzala za své. Dalších 21 minut se už oba celky střídaly v šancích, ale oba gólmani Pavel Peterka a Dominik Kulhavý se drželi a branku nechtěli pustit. Až ve 25. minutě po rychlé kombinaci předložil puk jako na podnose Tadeáš Resler na Michaela Reslera a ten ho již jen zasunul za bezmocného Dominika Kulhavého - 4:0. V další obrovské šanci se předvedl Miroslav Čech, ale Kulhavého bohužel nepřekonal. Stejně i tak zlikvidoval Kulhavý tutovku Michaelu Reslerovi v poslední sekundě druhé třetiny.

   Dalších dvanáct minut se střelci obou celků marně snažili o přidání další branky. Hra byla neurovnaná. Dolní Újezd pozorně bránil, Lomax se snažil většinou prosadit individuálně, ale hráči vždy ztroskotali na pozorné obraně soupeře. Ve 39. minutě ale uvolnil Vladimír Vilímek najetého Martina Dobeše a ten korunoval svůj výborný výkon v utkání druhou brankou na 5:0. Za dalších šestadvacet sekund bohužel přišel Pavel Peterka o svou zápasovou neprůstřelnost, když ho po asistenci Michala Schauera překonal se štěstím z otočky Patrik Prokop - 5:1. Dolní Újezd si ještě vypracoval několik šancí, trefil horní tyč, ale Pavla Peterku už nepřekonal, a tak se mohl Lomax radovat z druhé výhry v soutěži.

  Fakta - branky: Martin Dobeš 2, Lubomír Nespěšný, Michal Schlögl, Michael Resler - Patrik Prokop. Asistence: Tadeáš Resler 2, Martin Motyčka, Michal Schlögl, Vladimír Vilímek -  Michal Schauer. Vyloučení: 1:0, využití: 0:0. Rozhodčí: Marek Hejč. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Karel Mifek, Jaroslav David, Michael Resler, Michal Schlögl (2), Tadeáš Resler, Martin Krása, Martin Motyčka, Martin Dobeš, Miroslav Čech, Vladimír Vilímek, Lubomír Nespěšný. Sestava HC Dolní Újezd: Dominik Kulhavý - Jiří Faltys, Ondřej Kasal, Zdeněk Kasal, Richard Kořízek, Patrik Prokop, Michal Schauer, Ondřej Vašinka, Tomáš Vomočil, Václav Záleský.

Komentáře k tomuto článku