Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 02 Lomax definitivně zlomil s Bandity neuvěřitelný vlastňák Lukáše Vavřiny

Lomax Česká Třebová – článek 02 Lomax definitivně zlomil s Bandity neuvěřitelný vlastňák Lukáše Vavřiny

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

02 Lomax definitivně zlomil s Bandity neuvěřitelný vlastňák Lukáše Vavřiny

Vytvořeno:24. 9. 2018, 15:17   (upraveno 6. 5. 2019, 7:36)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ve druhém prvoligovém duelu měl Lomax za soupeře českotřebovské Bandity. Ti posílili o některé loňské krajské hráče Lanškrouna a ti byli rozhodujícím činitelem na miskách vah konečného výsledku utkání. Za stavu 2:3 měl Lomax přesilovku 5 na 3, ale nejen, že nevyrovnal, ale inkasoval z hole brankáře Lukáše Vavřiny, který nešťastně trefil při rozehrávce vlastní branku.

Lomax Česká Třebová - Banditi Česká Třebová 2:5 (1:2, 1:1, 0:2)

Lomax se soupeře nezalekl a vstoupil do zápasu aktivně. Už po třiadevedesáti sekundách hry se prosadil do třetiny Banditů Michal Schlögl a jeho přihrávku před branku zužitkoval pohotově René Peškar - 1:0. I nadále byl Lomax aktivnější. V 5. minutě si hráči Lomaxu vytvořili hned několik šancí za sebou, ovšem ztratili puk a po pasu Miroslava Lustyka vyrovnal po sólu Jan Nastoupil na 1:1. V 10. minutě pak po přihrávce Tomáše Doubravy své sólo Jan Nastoupil zopakoval a Banditi šli do vedení - 1:2. V 18. minutě pak Lomax předvedl pěknou kombinaci a po přihrávce Martina Hapaly st. se neuvěřitelně trefil Jaroslav Hamerník do horního růžku branky Ehrenbergera a vyrovnal na 2:2. Ve 20. minutě po akci Jana Nastoupila neuhlídal Lomax Tomáše Pachla, který se uvolnil z levé strany a poslal Bandity do vedení - 2:3. Téměř dalších 20 minut se Lomax snažil o vyrovnání, ale Radek Ehrenberger v brance Banditů byl pozorný. Utkání se začalo lámat po odstoupení Martina Hapala st., který si po neodpískaném faulu loktem přisedl kotník. Nálsedně zranil Tomáš Pachl holí v obličeji Michaela Reslera a i ten už do zápasu nenastoupil. Lomaxu se naskytla sice krátká přesilovka 5 na 3, ale ani z toho největšího tlaku nevyrovnal. Naopak už při hře 4 na 4 vyhodil puk ze své třetiny ve 39. minutě Tomáš Doubrava. Před brankovou čarou ho zachytil Lukáš Vavřina a chtěl ho rozehrát za branku na spoluhráče. Puk ale neuvěřitělně trefil tak, že skončil v síti - 2:4. Ve 41. minutě pak pečetil výhru Banditů blafákem stále ve svém oslabení Miroslav Lustyk a potrestal tak chybu Lomaxu v rozehrávce na konečných 2:5.

Fakta - branky: René Peškar, Jaroslav Hamerník - Jan Nastoupil 2, Tomáš Pachl, Tomáš Doubrava, Miroslav Lustyk. Asistence: Michal Schlögl, Martin Hapala st. - Miroslav Lustyk, Tomáš Doubrava, Jan Nastoupil. Vyloučení: 1:4, využití: 0:0, v oslabení: 0:2. Rozhodčí: Petr Kvasnička, Milan Arnold. Sestava - Lomax Česká Třebová: Lukáš Vavřina - Jaroslav Hamerník, Tomáš Lesák, Jiří Špryňar, Martin Šudoma, Michael Resler, Roman Ollé, Martin Hapala st., René Peškar, Michal Schlögl (2), Martin Krása. Sestava - Banditi Česká Třebová: Radek Ehrenberger - Tomáš Doubrava (2), Lukáš Kašpar, Miroslav Lustyk (2), Jan Nastroupil, Pavel Novák, Tomáš Pachl (4), Ondřej Prejsler, Lukáš Rybka, Michal Soukup.

Komentáře k tomuto článku