Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 02 Lomax se do poslední chvíle bál s Cyklem o výsledek, nakonec těsnou výhru uhájil!

Lomax Česká Třebová – článek 02 Lomax se do poslední chvíle bál s Cyklem o výsledek, nakonec těsnou výhru uhájil!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

02 Lomax se do poslední chvíle bál s Cyklem o výsledek, nakonec těsnou výhru uhájil!

Vytvořeno:10. 12. 2021, 21:32
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ve druhém kole čekal na českotřebovský Lomax lanškrounský celek Cykla, za který hrají Michal Schlögl, Radim Juruj a Martin Šudoma. Tím pádem musel Lomax šáhnout do rezerv a noví hráči Martin Kudrna, Milan Hejč, Oldřich Čevora a Martin Hapala předvedli velmi dobrý výkon. Výsledek byl dlouho na vážkách, ale nakonec se mohl Lomax radovat ze dvou bodů za těsnou výhru.

Lomax Česká Třebová - Cyklo Lanškroun   4:3 (2:1, 1:1, 1:1)

   Už ve druhé minutě využil zaváhání obrany Cykla Martin Kudrna a poslal Lomax do vedení - 1:0. Po rychléím brejku na konci 9. minuty poslal Oldřich Čevora do šance Petra Moravce a ten vymetl šibenici René Tomana a zvýšil na 2:0. Zdálo se, že zápas bude mít jednoznačný průběh, ale opak byl pravdou. Ve 20. minutě se povedl nechtěný námaz Vláďovi Vilímkovi a toho pohotově využil deset sekund před koncem třetiny Václav Spáčil a snížil na 2:1.

   V dalších patnácti minutách zahazoval Lomax jednu šanci za druhou a zákonitě přišel trest. Ve 36. minutě po kombinaci Jiřího Zelníčka a Radima Juruje vyrovnal opět Václav Spáčil na 2:2. Na konci 39. minuty předvedli pěknou kombinaci přihrávající Petr Moravec a zakončující Oldřich Čevora, který Lomaxu vrátil vedení na 3:2.

   Třetí dějství po přeskupení útočných řad zahájil Lomax lépe a po ideální přihrávce Oldřicha Čevory zvýšil Michaael Resler na 4:2. Další šance ale Lomax neproměnil a minutru a půl před koncem obdržel branku po skrumáži z hole Jiřího Zelíčka po přihrávce Michala Schlögla - 4:3. V závěru se Cyklo ještě hodně snažilo o vyrovnání, ale Lomax se štěstím výhru uhájil, a to především díky několika neskutěčným zákrokům brankáře Pavla Peterky.

Fakta - branky: Martin Kudrna, Petr Moravec, Oldřich Čevora, Michael Resler - Václav Spáčil 2, Jiří Zelníček. Asistence: Oldřich Čevora 2, Petr Moravec - Jiří Zelníček, Radim Juruj, Michal Schlögl. Vyloučení: 3:0, bez využití. Rozhodčí: Jiří Ćerný. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka (2) - Miroslav Resler, Jaroslav David, Michael Resler, Oldřich Čevora, Petr Moravec, Martin Hapala, Jiří Drobný, Vladimír Vilímek, Martin Kudrna, Milan Hejč, hráčská lavice (4). Sestava - Cyklo Lanškroun: René Toman - Pavel Jirků, Jiří Zelníček, Josef Luka, Radim Juruj, Martin Šudoma, Michal Schlögl, Václav Spáčil, Aleš Hanzlíček.

Komentáře k tomuto článku