Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 02 Odpor Kocourů ze Skořenic zlomil Lomax až ve třetí části šesti góly!

Lomax Česká Třebová – článek 02 Odpor Kocourů ze Skořenic zlomil Lomax až ve třetí části šesti góly!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

02 Odpor Kocourů ze Skořenic zlomil Lomax až ve třetí části šesti góly!

Vytvořeno:26. 9. 2016, 13:08
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Do zápasu vlétl Lomax sebevědomě a ve 13. minutě vedl o dva góly. během sedmi minut ale došlo k totálnímu obratu a Kocouři vedli po třech brejcích 3:2. Lomax ale zabojoval, ve 31. minutě vyrovnal skóre a pak během jednačtyřiceti sekund vsítil tři rozhodující branky a nakonec odešel s vysokým vítězstvím 8:3.

Lomax Česká Třebová - HC Kocouři Skořenice 8:3 (2:0, 0:3, 6:0)

Od prvních minut zatlači Lomax soupeře na jeho polovinu, ale z tlaku ne a ne přijít branka. Až v 10. minutě přihrál Michal Schlogl zpoza brankové čáry najetému Michaelu Reslerovi a jeho střela skončila za zády brankáře Martina Papáčka - 1:0.  To Lomax povzbudilo a už ve 13. minutě zvýšil po průniku Michaela Reslera Michal Schlogl na 2:0. Lomax měl zápas pod kontrolou a neustále tlačil, ale v 15. minutě poslal do brejku Milan Doležal Jana Daleckého ml. a ten snížil na 2:1. Aby toho nebylo málo, tak na konci 18. minuty se prosadil z přihrávky Jana Daleckého ml. Milan Doležal a bylo srovnáno na 2:2. Skořeničtí ožili a svůj obrat dotáhli až do konce. Ve 21. minutě se prosadil David Absolon a z jeho přihrávky poslal Milan Doležal Kocoury do vedení - 2:3. Tento stav vvydržel až do konce druhé třetiny a skoro další tři minuty ve třetí části. To se ale prosadil ve 31. minutě aktivní Martin Hapala st. a z jeho průniku René Peškar vyrovnal na 3:3. To vrátilo Lomax do hry a ve 35. minutě to přišlo. Nejprve uvolnil z levé strany Martin Hapala ml. Tomáše Lesáka a jeho střela skončila v brance na 4:3. Za dalších devatenáct sekund skóroval z přihrávky Michala Schlogla Martin Hapala st. a zvýšil na 5:3. Aby toho nebylo málo, tak za dalších třiadvacet sekund dorazil střelu Miroslava Čecha od modré za záda Martina Papáčka Jaroslav Jandera na 6:3. Ve 38. minutě pro změnu dorazil střelu Jaroslava Jandery do odkryté branky Michael Resler na 7:3 a poslední slovo měl ve 40. minutě Jaroslav Jandera, který zužitkoval nahrávku Michaela Reslera zpoza branky na konečných 8:3.

Fakta - branky: Michael Resler 2, Jaroslav Jandera 2, Martin Hapala st., Tomáš Lesák, René Peškar, Michal Schlogl - Milan Doležal 2, Jan Dalecký ml. Asistence: Michael Resler 2, Michal Schlogl 2, Miroslav Čech, Martin Hapala st., Martin Hapala ml., Jaroslav Jandera - Milan Doležal, Jan Dalecký ml., David Absolon. Vyloučení: 2:4, bez využití. Rozhodčí: Radek Morkes, Radim Matoušek. Sestava - Lomax Česká Třebová: Milan Beneš - Marek Břehovský, Miroslav Čech, Martin Hapala st., Martin Hapala ml., Jaroslav Jandera, Radim Juruj, Martin Krása, Tomáš Lesák, René Peškar, Michael Resler, Dušan Schlogl (2), Michal Schlogl, Milan Tomeš (2). Sestava - HC Kocouři Skořenice: Martin Papáček - David Absolon, Jan Dalecký ml. (2), Jan Dalecký st., Milan Doležal (2), Jan Frnka (2), Martin Hofman, Josef Holingr, Václav Kašpar, Jan Matoušek, Petr Pavlišta, Tomáš Provazník, Radek Šebetka (2), Miloslav Vostřel, Martin Závodní.

Komentáře k tomuto článku