Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 03 Lomaxu 4dox vzdoroval cellu první třetinu, ale od druhé části zcela kapituloval a vysoko prohrál

Lomax Česká Třebová – článek 03 Lomaxu 4dox vzdoroval cellu první třetinu, ale od druhé části zcela kapituloval a vysoko prohrál

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

03 Lomaxu 4dox vzdoroval cellu první třetinu, ale od druhé části zcela kapituloval a vysoko prohrál

Vytvořeno:2. 10. 2021, 13:56   (upraveno 2. 10. 2021, 14:02)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V minulých letech měl Lomax na 4dox neustále smůlu. Poslední měření sil v předminulé sezóně ale vyznělo vysoko 8:0 pro Lomax a při posílení letošního kádru se dalo předvídat, že padne podobný výsledek. První třetina byla sice ve znaku obrovského tlaku Lomaxu, ovšem brankář Vít Vomočil neudělal ani chybičku a svůj celek udržoval v naději na dobrý výsledek. Až v čase 15:18 dostal smolný gól a to odstartovalo kanonádu Lomaxu, která skončila na čísle 11.

Lomax Česká Třebová - 4dox 11:2 (0:0, 7:0, 4:2)

Českotřebovský Lomax zahájil utkání velkým tlakem a jedna šance střídala druhou, ovšem brankář Vít Vomočil předváděl jeden zákrok za druhým a střely Lomaxu nenašly v prvním dějství svůj cíl.

Až na začátku 16. minuty uvolnil po velkém tlaku Michal Schlögl Jiřího Lunku a jeho ne zrovna prudká střela skončila za zády nešťastného Víta Vomočila - 1:0. Střelci Lomaxu najednou dostali chuť a v 18. minutě po asistenci Tomáše Bezdíčka zvýšil Oldřich Čevora na 2:0. Za dalších jednaosmdesát sekund uvolnil Olřich Čevora Karla Mifka a ten přidal branku na 3:0. Za dalších devětadvacet sekund zachytil Karel Mifek puk u modré čáry a nabídnurou šanci využil ke vstřelení další branky na 4:0. Ve 22. minutě zavezl Miroslav Resler puk do obranného pásma soupeře, přenechal ho Martinovi Dobešovi, který brankáře Vomočila překvapil pohotovou střelpou z úhlu - 5:0. A stále toho neměli hráči Lomaxu dost. Ve 23. minutě poslal Karel Mifek do šance Jiřího Lunku a ten svou druhou brankou v utkání zvýšil na 6:0. Na začátku 25. minutě po kombinaci Michaela Reslera a Oldřich Čevory zacílil přesně Tadeáš Resler a zakončil druhou část brankou na 7:0.

V posledním dějství po faulu Radima Juruje hrál soupeř přesilovku. Po rychlém brejku si ale Tadeáš Resler vyměnil puk s Michaelel Reslerem a svým druhým gólem v utkání zvýšil na 8:0. Na konci 33. minuty po přihrávce Oldřicha Čevory mířil přesně Tomáš Bezdíček a zvýšil již na 9:0. Za dalších pětapadesát sekund zachytil přihrávku soupeře na útočné modré Tadeáš Resler, našel u branky volného Michaela Reslera, který zaokrouhlil stav na 10:0. Ve 39. minutě předvedl pěkné sólo přes celé hřiště Michal Schlögl a zkušeně zvýšil na 11:0. Na začátku 41. minuty se nevyplatila nedůslednost hráčů Lomaxu a Miloslav Diblík poslal pas na najetého Michala Bednáře a ten snížil na 11:1. Na konci 42. minuty ztratil Martin Šudoma na červené puk a po rychlém protiútoku Karla Moravce upravil stav na konečných 11:2 Miloslav Diblík.

Góly: Jiří Lunka 2, Karel Mífek 2, Tadeáš Resler 2, Michael Resler, Oldřich Čevora, Michal Schlögl, Tomáš Bezdíček, Martin Dobeš - Michal Bednář, Miloslav Diblík. Asistence: Oldřich Čevora 3, Michal Schlögl, Tomáš Bezdíček, Miroslav Resler, Michael Resler, Tadeáš Resler, Karel Mífek. Vyloučení: 1:1, využití: 0:0, v oslabení: 1:0. Rozhodčí: L. Holub a A. Telecký. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Miroslav Resler, Jaroslav David, Michael Resler, Michal Schlögl, Tadeáš Resler, Martin Dobeš, Martin Šudoma, Karel Mifek, Oldřich Čevora, Jiří Lunka, Radim Juruj (2), Tomáš Bezdíček. Sestava - 4dox: Vít Vomočil - Tomáš Baumgartl, Michal Bednář (2), Miloslav Diblík, Martin Dušek, Karel Moravec, Vlstimil Novák, David Ordoš, Michal Ordoš, Roman Richtr, Jaroslav Vomočil.

Komentáře k tomuto článku