Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 04 Lomax přišel o body dvaadvacet sekund před koncem!

Lomax Česká Třebová – článek 04 Lomax přišel o body dvaadvacet sekund před koncem!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

04 Lomax přišel o body dvaadvacet sekund před koncem!

Vytvořeno:10. 10. 2016, 7:57
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Na Lomax čekal v sobotu nováček soutěže, ale zároveň největší favorit třetí ligy ústecký Skala team. Českotřebovský tým zápolil s kádrem, ale nakonec zápas odehrálo devět hráčů plus brankář. Lomax se nenechal zaskočit silnou sestavou soupeře a po celý zápas vedl. Až v závěru ale inkasoval a dvaadvacet sekund před koncem přišel i o poslední možný bod. Přesto neúplný kádr včele s výborným gólmanem Tomášem Strouhalem nezanechal špatný dojem.

Lomax Česká Třebová - Skala team Ústí nad Orlicí 4:5 (2:1, 1:1, 1:3)

Lomax vstoupil do utkání nebojácně a výsledkem toho byla využitá přesilovka v 7. minutě, kdy přihrávku Michala Schlogla zužitkoval Martin Šudoma - 1:0. V 9. minutě ale bylo vyrovnáno. To po pasu Martina Linharta vyrovnával z brejku Jaroslav Horák na 1:1. Na začátku 13. minuty ale po přihrávce Michaela Reslera mířil přesně Michal Schlogl a vrátil tak Lomaxu vedení - 2:1. O to ale hned v úvodu druhé části Lomax přišel, když přihrávku Jana Drozda zužitkoval Tadeáš Resler - 2:2. V úplném závěru druhé třetiny ale po přihrávce Tomáše Lesáka opět vrátil Lomaxu vedení Michal Schlogl - 3:2.  To ale vydrželo českotřebovskému celku necelých osm minut. Po asistenci Pavla Kulhavého pak vyrovnával Michal Smola na 3:3. Naposledy šel Lomax do vedení ve 38. minutě, kdy se trefil překvapivou střelou René Peškar na 4:3. Skala team ale zatlačil v závěru Lomax do defenzívy a ve 40. minutě srovnal po přihrávce Michala Smoly stav Jaroslav Horák na 4:4. A aby toho nebylo málo, tak dvaadvacet sekund před koncem vsítil po asistenci Michala Smoly vítězný gól soupeře Jan Šíma - 4:5.

Fakta - branky: Michal Schlogl 2, Martin Šudoma, René Peškar - Jaroslav Horák 2, Tadeáš Resler, Michal Smola, Jan Šíma. Asistence: Michal Schlogl, Michael Resler, Tomáš Lesák - Michal Smola 2, Martin Linhart, Jan Drozd, Pavel Kulhavý. Vyloučení: 1:4, využití: 1:0. Rozhodčí: Radek Morkes, Zdeněk Řehák. Sestava - Lomax Česká Třebová: Tomáš Strouhal - Martin Hapala st., Tomáš Lesák (2), Martin Šudoma, René Peškar, Michal Schlogl, Michael Resler, Jaroslav Jandera, Marek Břehovský, Milan Tomeš. Sestava - Skala team Ústí nad Orlicí: David Broulík - Oldřich Čevora, Jaroslav David (2), Jan Drozd, Jaroslav Horák, Pavel Kulhavý, Martin Linhart (2), David Provazník, Miroslav Resler, Tadeáš Resler, Michal Smola st., Michal Smola ml. (2), Jan Šíma, Petr Vyčítal (2).

Komentáře k tomuto článku