Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 04 Milan Hejč byl hlavním strůjcem výhry Lomaxu nad Lazy, když vsítil 4 branky!

Lomax Česká Třebová – článek 04 Milan Hejč byl hlavním strůjcem výhry Lomaxu nad Lazy, když vsítil 4 branky!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

04 Milan Hejč byl hlavním strůjcem výhry Lomaxu nad Lazy, když vsítil 4 branky!

Vytvořeno:29. 12. 2021, 20:50   (upraveno 30. 12. 2021, 5:41)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Dalším prvoligovým soupeřem Lomaxu v Lanškrounské soutěži byl lanškrounský Lazy Neckers. Před zápase tento tým notně posílil a mládí se zkušenostmi z krajských soutěží v jeho týmu vzbuzovalo respekt. Lomax se ale opíral o tradiční zkušené hráče a kupodivu bylo utkání nakonec jednostrannou záležitostí českotřebovského celku, který i díky 4 gólům Milana Hejče nasázel celkem 9 branek!!

Lomax Česká Třebová - Lazy Neckers Lanškroun 9:2 (3:0, 2:2, 4:0). 

   Utkání začalo v rychlém tempu a bylo jen otázkou, zda tomuto tempu Lomax s několika padesátníky v sestavě nakonec nepodlehne. Na konci 10. minuty se ale po pasu Miroslava Reslera prosadil zkušeně Michal Schlögl a Lomax šel do vedení - 1:0. V 16. minutě po pěkné kombinaci Martina Kudrny a Petra Moravce zvýšil dorážkou Oldřich Čevora na 2:0. Ve 20. minutě po pasu Michaela Reslera se zkušeně protáhl mezi obránci Milan Hejč a zvýšil už na 3:0.

   I druhou třetinu zahájil Lomax dobře. Na konci 27. minuty po přihrávce Jiřího Drobného zvýšil Petr Moravec už na 4:0. Lomax byl při chuti, ale ve 29. minutě chyboval v rozehrávce a po kombinaci  Filipa Krystla a Radka Hájka snížil Erik Borovička na 4:1. Na začátku 32. minuty si ale Lomax vynutil obrovský tlak a po zadovce Michaela Reslera odpověděl Milan Hejč na 5:1. Ve 38. minutě se ale nadechl k dlouhému sólu Erik Borovička, proháčkoval se až před Pavla Peterku a střelou do horního růžku skóroval na 5:2. To naštěstí bylo ze strany soupeře do konce utkání vše. Pavel Peterka se stal neprůstřelným a také jeho spoluhráči zodpovědněji bránili. O minutu později byl faulován Míchal Schlögl, ovšem nařízené trestné střílení následně neproměnil.

   Do posledního dějství vstoupil Lomax ve 42. minutě brankou, kterou vsítil po asistenci Jiřího Drobného Oldřich Čevora na 6:2. Soupeř se dál snažil o odpověď, ale byl v zakončování bezzubý. Ve 44. minutě si Lomax opět vynutil drtivý tlak a po nahrávce Oldy Čevory dorážal puk za záda brankáře Tomáše Řeháka Jiří Drobný - 7:2. Přesně za minutu se českotřebovský celek opět usadil před brankou Lazy Neckers a kombinaci Miroslava Reslera a Michaela Reslera využil k dokončení hattricku Milan Hejč - 8:2. V 56. minutě se prosadil Milan Hejč počtvrté v utkání, když zakončil kombinaci Miroslava Reslera a Michal Schlögla - 9:2. Lomax tak získal druhou výhru v soutěži a vysoké vítězství si zcela zasloužil!

Góly: Milan Hejč 4, Oldřich Čevora 2, Jiří Drobný, Michal Schlögl, Petr Moravec - Erik Borovička 2.

Asistence: Miroslav Resler 3, Michael Resler 3, Jiří Drobný 2, Petr Moravec, Oldřich Čevora, Petr Moravec, Míchal Schlögl, Martin Kudrna - Filip Krystl, Radek Hájek.

Vyloučení: 1:4, bez využití Rozhodčí: ???.

Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Jaroslav David, Miroslav Resler, Michael Resler, Míchal Schlögl (2), Milan Hejč, Martin Šudoma, Jiří Drobný, Petr Moravec, Oldřich Čevora, Martin Kudrna. Sestava Lazy Neckers Lanškroun: Tomáš Řehák - David Babák, Filip Krystl, Zbyněk Škorpil, Filip Čapek, Jan Chudý, Radek Hájek (2), Lukáš Václavský, Petr Šána, Radek Novák (4).

Komentáře k tomuto článku