Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 04 Počtvrté za sebou to dotáhl Lomax do samostatných nájezdů, chyběl ale kat Martin Šudoma, a tak poprvé premiérový bod českotřebovský celek nezískal!

Lomax Česká Třebová – článek 04 Počtvrté za sebou to dotáhl Lomax do samostatných nájezdů, chyběl ale kat Martin Šudoma, a tak poprvé premiérový bod českotřebovský celek nezískal!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

04 Počtvrté za sebou to dotáhl Lomax do samostatných nájezdů, chyběl ale kat Martin Šudoma, a tak poprvé premiérový bod českotřebovský celek nezískal!

Vytvořeno:1. 10. 2023, 18:35   (upraveno 9. 10. 2023, 19:36)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Na čtvrté utkání nastoupil Lomax s třináctkou hráčů, když chyběli především obránci. Dalším soupeřem Lomaxu byli dosud vedoucí Kocouři ze Skořenic (vloni 6. místo, Lomax 10. místo). Českotřebovský celek sice měl po celé utkání více ze hry, ale tři velmi nešťastné góly za zády Pavla Peterky znamenali opět rozhodnutí v nájezdech. To bohužel dopadlo velmi špatně, když ani jeden exekutor v barvách Lomaxu Schlögl a Lunka nebyli úspěšní. Naopak soupeř se trefil dvakrát a získal tedy další bod navíc.

Lomax Česká Třebová - Kocouři Skořenice 3:4 SN (0:2, 1:0, 2:1) 0:1

   Vstup do zápasu Lomaxu totálně nevyšel! Už ve 13. sekundě doslova ,,namazal" Martin Zatočil přesně na hůl nejlepšího střelce Skořenic Luboše Šedy a ten s koncovkou nemá problémy - 0:1.  V 10. minutě hrál soupeř přesilovku a po přihrávce Luboše Šedy na modrou vystřelil prudce Petr Rychtařík a soupeř vedl 0:2! Lomax už během první třetiny byl lepším celkem, ale brankář Andrej Češka byl doslova nepřekonatelný.

   Na konci 15. minuty poslal Vlastimil Crha do brejku mladíčka Adama Teleckého a jeho střela od modré skončila kupodivu za zády brankáře Češky a bylo sníženo na 1:2!  Tlak Lomaxu ale brzdilo časté vylučování, a tak stav 1:2 zůstal až do konce druhé části hry. Bohužel se navíc zranil útočník David Pytlík a diagnoza nakonec byla přetržené vazy v rameni. Bohužel David asi bude delší dobu chybět a my mu přejeme co nejrychlejší uzdravení!!!

   Tlak Lomaxu stále narůstal, ale koncovka byla stále žalostná. Až ve 32. minutě obkroužil celou útočnou třetinu Robin Kalhaus a ideálně našel u branky osamoceného Jiřího Lunku, který pohotově vyrovnal na 2:2. Lomax ještě přidal a na začátku 37. minuty se dočkal. Po střele od modré se před brankou dobře orientoval Filip Radimecký, přistrčil puk na Jiřího Lunku a ten poslal Lomax do vedení - 3:2. Bohužel za další tři minuty udělal soupeř rychlý brejk a Luboš Šeda našel za brankou Radka Šebetku. Ten poslal puk k brance, kde si ho nešťastně Pavel Peterka srazil za svá záda - 3:3. Více se už ani na jedné straně neudálo, a tak se šlo do nájezdů.

 Začínal soupeř a Luboš Šeda blafákem překonal Pavla Peterku - 0:1. Následně se Jiří Lunka neprosadil a ani soupeř branku nedal. Neprosadil se ani Michal Schlögl, Jaroslav Šeda nedal a ani Robin Kalhaus nebyl úspěšný. Tedy nakonec 3:4!

   Fakta - branky: Jiří Lunka 2, Adam Telecký - Luboš Šeda, Petr Rychtařík, Radek Šebetka, Jaroslav Šeda. Asistence: Vlastimil Crha, Filip Radimecký, Robin Kalhaus - Luboš Šeda 2. Vyloučení: 4:5, využití: 0:1. Rozhodčí: Holub. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Vlastimil Crha, Jaroslav Horák, Robin Kalhaus, Jiří Lunka, Karel Mifek, Aleš Nosál (2), David Pytlík, Filip Radimecký (2), Michael Resler, Miroslav Resler (4), Michal Schlögl, Adam Telecký, Martin Zatočil. Sestava - Kocouři Skořenice: Andrej Češka - David Absolon, Pavel Broulík (4), Jan Dalecký (2), Pavel Herman, Jan Matoušek, Petr Rychtařík, Radek Šebetka, Jaroslav Šeda, Luboš Šeda (4), Luboš Záleský, Maxim Závodní.

Komentáře k tomuto článku