Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 05 Hráči Lomaxu prokázali snahu, ovšem na favorizované lanškrounské Tygry to nestačilo!

Lomax Česká Třebová – článek 05 Hráči Lomaxu prokázali snahu, ovšem na favorizované lanškrounské Tygry to nestačilo!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

05 Hráči Lomaxu prokázali snahu, ovšem na favorizované lanškrounské Tygry to nestačilo!

Vytvořeno:4. 2. 2022, 8:28   (upraveno 4. 2. 2022, 8:52)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Jeden z největších favoritů lanškrounské ligy Tygři, čekal na českotřebovský Lomax. Ten se musel obejít bez několika hráčů základní sestavy, a tak musel využít možnosti hosta, a tak se v dresu Lomaxu představil Filip Krystl a nově byl zapsán Martin Zatočil. Oba se předvedli v dobrém světle, ovšem Tygři prokázali vyvinout drtivý tlak a jenom velmi dobré zákroky Pavla Peterky v brance zabránily vyšší prohře.

Lomax Česká Třebová - Tygři Lanškroun 1:7 (1:3, 0:2, 0:2)

   Lomax vstoupil do utkání obezřetně a do 12. minuty byl Tygrům vyrovnaným soupeřem. Pak se ale prosadil Rostislav Pilavka, předložil ideálně puk na Milana Vičara a ten poprvé překonal Pavla Peterku - 0:1.  Lomax to nerozhodilo a v 17. minutě poslal Oldřich Čevora do brejku Filipa Krystla a jeho ideální přihrávku proměnil pohotově ve vyrovnávací branku Michael Resler - 1:1. Bohužel odpověď přišla téměř ihned. V 18. minutě se snažil zachytit přihrávku Václava Dleska Michal Schlögl, ale puk mu odskočil přesně na hůl Robina Kalhause a ten vrátil Tygrům vedení - 1:2. V poslední minutě první třetiny Lomax tak dlouho otálel s rozehrávkou, až se puku zmocnil Rostislav Pilavka a po jeho přihrávce překonal Peterku Michal Budina - 1:3.

   Ve druhé třetině už na hřišti dominovali především Tygři a Lomax se snažil bránit, seč mu síly stačily. Výborné zákroky předváděl i Pavel Peterka, ovšem ve 35. minutě kapituloval znovu. Po kombinaci Michala Šauera a Rostislava Pilavky zvýšil opět Michal Budina na 1:4. V poslední minutě druhé části pak hráči Lomaxu nedokázali čelit přihrávce Rostislava Pilavky na najetého Alexandra Martínka a ten zvýšil na 1:5.

   Poslední dějství bylo zcela obrazem toho druhého. Lomax sice občas zahrozil protiútoky, ale na puku byl většinou celek Tygrů, Na začátku 52. minuty po rychlém brejku uvolnil Milan Vičar Rostislava Pilavku a ten skóroval na 1:6. V poslední minutě zápasu pak ujel Robin Kalhaus a po jeho žabce zakončil zápas brankou Vladislav Doseděl - 1:7.

  Fakta - branky: Michael Resler - Michal Budina 2, Rostislav Pilavka, Alexandr Martínek, Milan Vičar, Robin Kalhaus, Vladislav Doseděl. Asistence: Filp Krystl, Oldřich Čevora - Rostislav Pilavka 4, Václav Dlesek, Michal Šauer, Milan Vičar. Rozhodčí: Jiří Černý. Vyloučení: 1:1, bez využití. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Martin Hapala (2), Martin Šudoma, Martin Zatočil, Jaroslav David, Filip Krystl, Michal Schlögl, Oldřich Čevora, Michael Resler, Tomáš Bezdíček, Radim Juruj, Martin Dobeš. Sestava - Tygři Lanškroun: Vojtěch Přikryl - Rostislav Pilavka, Michal Budina, Vladislav Doseděl, Alexandr Martínek (2), Milan Vičar, Michal Šauer, Václav Dlesek, Radek Morkes, Robin Kalhaus, Vojtěk Hučík.

Komentáře k tomuto článku