Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 05 Lomax udolal Rydo až díky poslední třetině!

Lomax Česká Třebová – článek 05 Lomax udolal Rydo až díky poslední třetině!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

05 Lomax udolal Rydo až díky poslední třetině!

Vytvořeno:16. 10. 2016, 17:26   (upraveno 16. 10. 2016, 18:22)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Českotřebovské Rydo bylo tvrdším oříškem, než se očekávalo. Do 33. minuty byl stav vyrovnaný, ale v závěru Lomax zabral a nakonec urval další výhru ve třetí lize.

Lomax Česká Třebová - Rydo Česká Třebová 5:2 (1:0, 1:1, 3:1)

Už ve 2. minutě uvolnil zpoza branky René Peškar Milana Tomeše a ten otevřel skóre utkání - 1:0. Dalších 18 minut se nemohli střelci na obou stranách prosadit, až ve 20. minutě při vlastním oslabení poslal do brejku Jakub Kroulík Zdeňka Bílého a ten srovnal stav na 1:1. Za další dvě minuty se ale prosadil Martin Hapala ml. a z jeho přihrávky vrátil Lomaxu vedení Michal Schlogl - 2:1. Ve 30. minutě hrál Lomax opět přesilovku a znovu se nevyvaroval chyb. Po úniku Jana Flídra skóroval na 2:2 Jakub Kroulík. Lomax ale v posledním dějství rázně rozhodl o své výhře. Na úplném začátku 34. minuty ujel po levé straně Martin Hapala ml., přihrál na najetého Michaela Reslera, který s notnou dávkoui štěstí přeloboval Jiřího Svěráka v brance a poslal tak Lomax do vedení - 3:2. Na konci 40. minuty po kolotoči před brankou Ryda uvolnil Michal Schlogl Michaela Reslera, který střelou po zemi k tyči zvýšil už na 4:2. Za dalších 47 sekund našel pro změnu Michael Resler před brankou nehlídaného Michala Schlogla a ten upravil stav na konečných 5:2.

Fakta - branky: Michael Resler 2, Michal Schlogl 2, Milan Tomeš - Zdeněk Bílý, Jakub Kroulík. Asistence: Martin Hapala ml. 2, René Peškar, Michal Schlogl, Michael Resler - Jakub Kroulík, Jan Flídr. Rozhodčí: Radek Morkes, Petr Šána. Vyloučení: 1:2, využití: 0:0, v oslabení: 0:2. Sestava - Lomax Česká Třebová: Milan Beneš - Miroslav Čech, Tomáš Fišer, Martin Hapala st., Martin Hapala ml., Jaroslav Jandera, Radim Juruj, Martin Krása, Tomáš Lesák, René Peškar, Michael Resler, Dušan Schlogl, Michal Schlogl (2), Martin Šudoma, Milan Tomeš. Sestava - Rydo Česká Třebová: Jiří Svěrák - Zdeněk Bílý (2), Jan Flídr, Martin Hajsler (2), Jakub Kroulík, Roman Lédr, Ladislav Hatras, Radim Řehák, Zdeněk Řehák, Patrik Svěrák. 

Komentáře k tomuto článku