Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 05 První výhra za tři body se zrodila ve velmi tvrdém utkání s českotřebovským Flyers!

Lomax Česká Třebová – článek 05 První výhra za tři body se zrodila ve velmi tvrdém utkání s českotřebovským Flyers!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

05 První výhra za tři body se zrodila ve velmi tvrdém utkání s českotřebovským Flyers!

Vytvořeno:8. 10. 2023, 14:06   (upraveno 8. 10. 2023, 15:24)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Pátý duel Lomaxu konečně vyšel za poctivé tři body. Desítce hráčů se podařilo zahrát velmi dobrý hokej a konečně se Lomax prosazoval i střelecky. Flyers nestíhalo a často se uchylovalo k nefér zákroků, které bohužel oba rozhodčí přehlíželi a nebo prostě nezaregistrovali. Kupodivu na straně soupeře bylo jen jedno vyloučení, Výborný výkon Lomaxu ale nakonec přinesl přece jenom své ovoce a zaslouženou sedmigólovou výhru!

Lomax Česká Třebová- Flyers Česká Třebová 7:1 (3:0, 1:1, 3:0)

  Do zápasu vstoupil Lomax velmi aktivně a soupeř doslova nestíhal. Už na začátku 5. minuty uvolnil Martin Dobeš Robina Kalhause a ten zkušeně otevřel skóre utkání - 1:0. To nalilo krev do žil celého družstva a v 7. minutě po kombinaci Martina Zatočila a Michaela Reslera skóroval Michal Schlögl na 2:0. Na začátku 10. minuty předvedl rychlý protiútok Jan Šíma a po jeho přihrávce si najel mezi kruhy Michael Resler a k tyči zvýšil už na 3:0.

  Následovala klidnější pasáž jedenácti minut bez branky, když více příležitostí měl Lomax. Až na začátku 21. minuty si Lomax vytvořil drtivý tlak u branky soupeře a po přihrávce Jiřího Lunky zvýšil svým druhým gólem v utkání Michal Schlögl na 4:0. Za další minutu ale přihrál Miroslav Dejdar k mantinelu na Milana Hejče mladšho a jeho překvapivá střela skončila za zády Pavla Peterky - 4:1. Více branek už ve druhé části nepadlo.

   Poslední dějství už patřilo opět Lomaxu. Ve 32. minutě se naskytla Lomaxu první a zároveň i poslední možnost početní výhody. Kolotoč u branky gólmana Tomáše Řeháka zakončil přesnou přihrávkou Jiří Lunka na najetého Miroslava Reslera, který zvýšil na 5:1. Ve 35. minutě naopak hrál přesilovku soupeř, ale Lomax soupeři puk nepůjčil a nakonec po akci Robina Kalhause skóroval Filip Radimecký na 6:1. Podařené utkání zakončil po již třetí asistenci Jiřího Lunky Robin Kalhaus a svým druhým zásahem v utkání pečetil výhru na konečných 7:1!

  Fakta - góly: Robin Kalhaus 2, Michal Schlögl 2, Michael Resler, Miroslav Resler, Filip Radimecký - Milan Hejč ml. Asistence: Jiří Lunka 3, Martin Dobeš, Michael Resler, Jan Šíma, Robin Kalhaus - Miroslav Dejdar. Vyloučení: 1:3, využíití: 1:0, v oslabení: 1:0. Rozhodčí: Dalecký, Brand. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Martin Zatočil, Vlastimil Crha (2), Miroslav Resler, Martin Dobeš (2), Jiří Lunka, Robin Kalhaus, Filip Radimecký, Michael Resler (2), Michal Schlögl, Jan Šíma. Sestava - Flyers Česká Třebová: Tomáš Řehák - Tomáš Bělka, Miroslav Dejdar, Milan Hejč ml., Milan Hejč st., Tomáš Kalina, Petr kašpar, David Kmošek (2), Roman Mastík, Lukáš Těšínský, Vítězslav Žejdlík.

Komentáře k tomuto článku