Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 06 Lomax zcela propadl ve druhé třetině, kde šestkrát inkasoval a nakonec si odvezl desítku!

Lomax Česká Třebová – článek 06 Lomax zcela propadl ve druhé třetině, kde šestkrát inkasoval a nakonec si odvezl desítku!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

06 Lomax zcela propadl ve druhé třetině, kde šestkrát inkasoval a nakonec si odvezl desítku!

Vytvořeno:21. 2. 2022, 7:57
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Lomax se střetl s dalším favoritem soutěže, složeným s bývalých lanškrounských hráčů. V první třetině ale s Heat Techem držel Lomax krok, ale ve druhé části se lanškrounské družstvo rozstřílelo a nakonec musel Pavel Peterka i přes výborné zákroky lovit puk celkem desetkrát!

Lomax Česká Třebová - Heat Tech Lanškroun 2:10 (1:2, 1:6, 0:2)

   Zápas začal v rychlém tempu a na začátku 6. minuty zabruslil za branku soupeře Michael Resler a z jeho přihrávky pohotově vystřelil z levé strany Jiří Lunka a otevřel skóre utkání - 1:0. V 9. minutě ale bylo vyrovnáno. Po akci Tomáše Pachla vyrovnával David Tichý - 1:1. Obrat dokonal v 18. minutě Patrik Ondráček po spolupráci  s Jiřím Hepnarem - 1:2.

   Ve 24. minutě se prosadil individuálně Miloslav Váně a zvýšil na 1:3. Jiskřičku naděje vykřesal v 30. minutě po přihrávce Jiřího Lunky Michael Resler, který z nulového úhlu nachytal Michala Šparlinka v brance soupeře a snížil na 2:3. Odpověď přišla ve 34. minutě, kdy se trefil veterán Petr Mík st. - 2:4. Za další minutu po přihrávce Jiřího Hepnara prostřelil vše bombou Patrik Ondráček - 2:5. A kanonáda soupeře pokračovala. Ve 37. minutě po přihrávce Petra Míka st. mířil přesně Jiří Hepnar - 2:6. Ve 39. minutě v útočném pásmu vyhrál vhazování Michael Resler, ale puk vybojoval opět Jiří Hepnar a po sólu zvýšil na 2:7. V poslední sekundě druhé části sebral puk Martinu Zatročilovi Patrik Konečný a po jeho přihrávce skóroval Miloslav Váně - 2:8.

   V posledním dějství se už Lomax na bránění více soustředil, ale i tak ještě dvakrát inkasoval. Ve 42. minutě po akci Jana Juřiny střílel Jiří Hepnar a dokončil tak svůj hattrick v utkání - 2:9. Poslední branka přišla v 60. minutě, kdy při vyloučení Michaela Reslera využil početní výhodu Filip Gremlica po spolupráci s Miloslavem Váněm - 2:10.

   Fakta - branky: Jiří Lunka, Michael Resler - Jiří Hepnar 3, Miloslav Váně 2, Patrik Ondráček 2, David Tichý, Petr Mík, Filip Gremlica. Asistence: Michael Resler, Jiří Lunka - Jiří Hepnar 2, Tomáš Pachl,  Petr Mík st., Patrik Konečný, Jan Juřina, Miloslav Váně. Vyloučení: 1:1, využití: 0:1, v oslabení: 0:0. Rozhodčí: Jiří Černý. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Miroslav Pachl, Martin Zatočil, Jaroslav David, Jiří Lunka, Michael Reser (2), Martin Hapala, Vladimír Vilímek, Richard Vaníček, Radim Juruj. Sestava - Heat Tech Lanškroun: Michal Šparlinek - Petr Mík st., Miloslav Váně, David Bednář, Patrik Konečný, Jan Juřina, Filip Gremlica, Tomáš Pachl, David Tichý (2), Patrik Ondráček, Jiří Hepnar.

Komentáře k tomuto článku