Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 06 S loňským vítězem Adbou sehrál Lomax vyrovnaný dule. O výhře Adby rozhodl pětigólový Vladimír Doha!

Lomax Česká Třebová – článek 06 S loňským vítězem Adbou sehrál Lomax vyrovnaný dule. O výhře Adby rozhodl pětigólový Vladimír Doha!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

06 S loňským vítězem Adbou sehrál Lomax vyrovnaný dule. O výhře Adby rozhodl pětigólový Vladimír Doha!

Vytvořeno:17. 10. 2023, 12:36   (upraveno 17. 10. 2023, 12:47)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V šestém duelu se Lomax utkal s lnským vítězem celé soutěže Adbou z Ústí nad Orlicí. Vyrovnaný souboj nakonec těsně vyzněl pro loňské vítěze, ovšem Lomax sahal v závěru po bodu. To se nakonec nepodařilo, ale celé družstvo zaslouží pochvalu za bojovnost!

Lomax Česká Třebová - Adba Ústí nad Orlicí 6:7 (2:3, 1:2, 3:2)

  Českotřebovský celek vstoupil do utkání nebojácně. Na konci třetí minuty nastřelil Michael Resler puk z otočky před branku, kde ho do sítě usměrnil Jiří Lunka - 1:0. Na začátku 5. minuty ale uvolnil pasem Petr Šána Vladimíra Dohu, který zkušeně vyrovnal na 1:1. V 6. minutě si ale Lomax vynutil v útočném pásmu drtivý tlak a po pěkné kombinaci našel Jan Šíma u branky Jaroslava Horáka, který pohotově vrátil Lomaxzu vedení - 2:1. V 10. minutě Adbě pomohla přesilovka, kterou soupeř velmi pěkně vykombinoval. Po nahrávce Josefa Matyáše vyrovnal opět Vladimír Doha na 2:2. Ve 12. minutě dokonal obrat po akci Tomáše Malečka z úhlu mezi betony Pavla Peterky Libor Doležal - 2:3.

   Hned v úvodu druhé třetiny uvolnil Petr Šána Josefa Matyáše a ten zvýšil už na 2:4. Ve 24. minutě ale předvedl pěknou akci Michal Schlögl a po jeho nahrávce prostřelil vše, co stálo v cestě Martin Zatočil a snížil na 3:4. Ve 28. minutě měl soupeř opět výhodu přesilové hry a po přihrávce Josefa Matyáše skóroval opět Vladimír Doha na 3:5 a dokončil tak svůj hattrick v utkání.

   O minutu později ale po asistenci Michala Schlögla snížil Jiří Lunka na 4:5. Ve 33. minutě to byl opět Vladimír Doha a svým čtvtým gólem v utkání po akci Tomáše Čejky upravil stav na 4:6. Ani tento stav Lomax nepoložil. Na konci 36. minuty po střele Filipa Radimeckého dorážel puk za záda Jiřího Štěrby Jan Šíma - 5:6. Na konci 39. minuty pak předvedli velmi pěknou kombinaci oba obránci a po ideální přihrávce Martina Zatočila vyrovnal Martin Šudoma na 6:6. Bohužel vyrovnaný stav Lomax neudržel. Ve 41. minutě se po přihrávce Petra Šány uvolnil v obranném pásmu Lomaxu Vladimír Doha a svým pátým gólem v utkání pečetil výhru Adby na konečných 6:7. V závěru nepomohla Lomaxu ani hra bez brankáře, a tak se musel tentokrát obejít bez bodů!

   Fakta - branky: Jiří Lunka 2, Jaroslav Horák, Martin Zatočil, Jan Šíma, Martin Šudoma - Vladimír Doha 5, Libor Doležal, Josef Matyáš. Asistence: Michal Schlögl 2, Michael Resler, Jan Šíma, Filip Radimecký, Martin Zatočil - Petr Šána 3, Josef Matyáš 2, Tomáš Maleček, Tomáš Čejka. Vyloučení: 3:2, využití: 0:2, v oslabení: 0:0. Rozhodčí: Jan Dalecký. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Martin Zatočil, Martin Šudoma, Aleš Nosál, Jan Juřina, Michael Resler (4), Michal Schlögl, Filip Radimecký (2), Jan Šíma, Jaroslav Horák, Jiří Lunka. Sestava - Adba Ústí nad Orlicí: Jiří Štěrba - Jan Adámek (2), Tomáš čejka, Vladimír Doha, Libor Doležal, Patrik Jurco, Karel Maleček, Tomáš Maleček (2), Josef Matyáš, Petr Šána, Pavel Šulc. 

Komentáře k tomuto článku