Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 07 Bez několika hráčů základní sestavy nestačil Lomax tempu mladíku z družstva ,,Veteránů"

Lomax Česká Třebová – článek 07 Bez několika hráčů základní sestavy nestačil Lomax tempu mladíku z družstva ,,Veteránů"

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

07 Bez několika hráčů základní sestavy nestačil Lomax tempu mladíku z družstva ,,Veteránů"

Vytvořeno:24. 10. 2023, 11:38   (upraveno 24. 10. 2023, 11:55)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Název I Veteráni nemá nic společného s věkem. Naopak většina hráčů je věkem do dvaceti let. Lomax se musel vypořádat s neúčastí hned několika klíčových hráčů a zbytek týmu bohužel nestačil tempu soupeře a byla z toho nakonec zasloužená prohra.

Lomax Česká Třebová - I Veterans Česká Třebová 2:6 (1:3, 0:3, 1:0)

   Už ve 2. minutě se povedl obráncům Lomaxu doslova ,,námaz" a Petr Horníček nezváhal a otevřel skóre utkání - 0:1. Na konci 5. minuty při vyloučení Martina Šudomy pak zakončil kombinaci Lukáš Zeman a střelec David Prtovazník z otočky - 0:2. Na konci 11. minuty se po asistenci Břetislava Zemana trefil Lukáš Umlauf a Lomax už prohrával o tři branky - 0:3. Na konci 11. minuty svitla naděje. V obranném pásmu získal puk Michael Resler, posunul ho na Karla Mifka a ten poslal do úniku Adama Teleckého, který snížil na 1:3.

  Druhá část byla ještě větší pohromou pro Lomax. Soupeř neustále napadal obránce a vázla rozehrávka. V 15. minutě uvolnil Petr Horníček Radovana Hájka a ten odpověděl na 1:4. V 19. minutě se prosadil Břetislav Zeman a následně Lukáš Zeman přešel přes jednoho obránce a přidal branku na 1:5. Druhou nepovedenou část pak zakončil Břetislav Zeman po spolupráci se synem Lukášem na 1:6. Lomax si sice vytvořil šance, Michael Resler trefil tyč, jasný gól mů za pár minut brankář Joštík vyhlavičkoval z odkryté branky a ani další slibné akce gólem bohužel neskončily.

  Lomax chtěl aspoň zabránit velkému debaklu a ve třetím dějství podstatně zlepšil hru. Ale až ve 34. minutě si vytvořil tlak u branky gólmana veteránů Jakuba Joštíka a po spolupráci Karla Mifka a Michaela Reslera pálil od modré Vlastimil Crha a po zemi snížil na 2:6. Jak se nakonec ukázalo, tak to byl konečný výsledek.

   Fakta - branky: Adam Telecký, Vlastimil Crha - Petr Horníček, David Provazník, Lukáš Umlauf, Radovan Hájek, Lukáš Zeman, Břetislav Zeman. Asistence: Karel Mifek, Michael Resler - Břetislav Zeman 2, Lukáš Zeman 2, Petr Horníček. Vyloučení: 2:4, využití: 0:1. Rozhodčí: Holub. Sestava - Lomax Česká Třebová: Martin Šudoma (2), Martin Dobeš, Vlastimil Crha, Jan Juřina, Adam Telecký (2), Michael Resler, Karel Mifek, Jan Šíma, Miroslav Resler, Jaroslav Horák. Sestava - I Veterans Česká Třebová: Jakub Joštík - Filip Čapek, Radovan Hájek, Petr Horníček, Ondřej Kolář, Radim Kolář, Jakub Nesejt, David Provazník, Vojtěch Řehák, Jiří Zajíček, Břetislav Zeman (4), Lukáš Zeman (4).

Komentáře k tomuto článku