Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 08 Lomax se proti 4dox prosadil až ve třetí části, kdy výhru pečetil dvěma góly Jan Šíma!

Lomax Česká Třebová – článek 08 Lomax se proti 4dox prosadil až ve třetí části, kdy výhru pečetil dvěma góly Jan Šíma!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

08 Lomax se proti 4dox prosadil až ve třetí části, kdy výhru pečetil dvěma góly Jan Šíma!

Vytvořeno:1. 11. 2023, 7:59   (upraveno 1. 11. 2023, 8:15)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ppředposlední celek první ligy 4dox neměl být pro Lomax těžkým soupeřem, ale opak byl pravdou. Českotřebovský tým se potýkal s marodkou a pozdním termínem zápasu, a tak se v dresu objevil veterán Olda Čevora, aby doplnil devítku hráčů a nutno dodat, že byl velkým přínosem, když doplnil v útoku,,mladíky" bratry Reslerovi. Díky třetí části nakonec Lomax o mnoho mladší družstvo 4dox udolal a připsal si další tři body za výhru!

LomaxCeská Třebová - 4dox 5:1 (1:1, 0:0, 4:0)

   Lomax vstoupil do zápasu aktivně, ovšem ve 3. minutě poslal do brejku David Ordoš Josefa Ešpandra a ten z pravé strany překvapil Pavla Peterku a soupeř šel do vedení - 0:1. To na chvíli otupilo útočnou snahu českotřebovského celku, ale nakonec se Lomax dočkal vyrovnání. V 11. minutě vyhrál vhazování v útočném pásmu Oldřich Čevora a následnou střelu Michaela Reslera poslal za záda brankáře Kryštofa Budiše Miroslav Resler - 1:1.

   Druhá část se nesla ve znamení neproměnění vyložených šancí (Michael Resler, Jan Šíma, atd..). Oba brankáři se ale drželi a za svá záda už puk nepustili.

  Rozhodnout se tedy mělo v posledních čtrnácti minutách. Hned po šestatřiceti sekundách hry uvolnil Miroslav Resler v útočném pásmu Michaela Reslera, ten si nabruslil před branku a trefil levý horní růžek branky - 2:1. To Lomax nabudilo a soupeři očividně začaly docházet síly. Ve 31. minutě zakončil kombinaci Michaela Reslera a Oldy Čevory Martin Zatočil a zvýšil už na 3:1. Soupeř nestíhal a množily se z jeho strany fauly. Ve 37. minutě měl Lomax dokonce dvojnásobnou přesilovku a naložil s ní velmi dobře. Martin Dobeš našel u branky ideálně Jana Šímu, který byl za svou neúnavnou aktivitu odměněn brankou na 4:1. Ve 41. minutě se pak prodral do útočného pásma Martin Dobeš, jeho střelu ještě Kryštof Budiš vyrazil, ale Jan Šíma poslal puk opět za jeho záda - 5:1. V poslední minutě za brankou soupeře atakoval Robin Pecháček Martina Zatočila tak nešťastně, že mu hokejkou roztrhl obočí a nos a pár sekund před koncem se oba soupeři dohodli, že se zápas už ukončí. Zisk tří bodů už znamená pro Lomax téměř definitivu se udržení v první lize do druhé fáze soutěže, kde se utká osmička nejlepších.

   Fakta - branky: Jan Šíma 2, Miroslav Resler, Michael Resler, Martin Zatočil - Josef Ešpandr. Asistence: Martin Dobeš 2, Michael Resler, Miroslav Resler, Oldřich Čevora - David Ordoš. Vyloučení: 3:5,  využití: 1:0. Rozhodčí: Matoušek, Dalecký. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Vladimír Chudý, Vlastimil Crha (2), Michael Resler, Oldřich Čevora (2), Miroslav Resler, Martin Šudoma, Martin Zatočil (2), Martin Dobeš, Aleš Nosál, Jan Šíma. Sestava - 4dox: Kryštof Budiš - Tomáš Baumgartl, Miloslav Diblík (4), Martin Dušek, Josef Ešpandr, Jakub Novák (2), David Ordoš (4), Robin Pecháček, Tomáš Šťovíček, Roman Zecha.

Komentáře k tomuto článku