Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 08 Lomax uštědřil po výborném výkonu Lumiusu první porážku v soutěži

Lomax Česká Třebová – článek 08 Lomax uštědřil po výborném výkonu Lumiusu první porážku v soutěži

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

08 Lomax uštědřil po výborném výkonu Lumiusu první porážku v soutěži

Vytvořeno:7. 11. 2016, 8:06
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Dalším soupeřem Lomaxu byl dosud vedoucí tým soutěže Lumius Česká Třebová, který dokonce v prodloužení zdolal zatím neporažený tým Skala teamu Ústí. Lomax ale sehrál výborné utkání a velmi aktivní hrou dosáhl zasloužené výhry, když hattrickem se blýskl René Peškar a hattricku v nahrávkách dosáhl navrátilec Milan Vopařil, který sehrál výborný zápas!

Lomax Česká Třebová - Lumius Česká Třebová 6:3 (0:1, 3:0, 3:2)

Českotřebovský Lomax vstoupil do utkání od prvních minut aktivně, ovšem na konci 2. minuty uvolnil Serge Faltus Ladislava Křivohlávka a jeho propagační střela z dálky bohužel přeskákala beton Tomáše Strouhala a skončila za jeho zády - 0:1. To nijak tým Lomaxu nepřibrzdilo, ale proměňování šancí bylo žalostné, a tak první třetina skončila výhrou Lumiuse. Až ve 24. minutě zavelel k obratu Michael Resler, který dorazil střelu Martina Hapaly st. od modré za záda brankáře Davida Břeně a vyrovnal na 1:1. Přesně za dalších 64 sekund dokonal obrat René Peškar po spolupráci s Milanem Vopařilem a poslal Lomax do vedení - 2:1.  Za dalších čtyřicet sekund si to oba zopakovali a opět po přihrávce aktivního Milana Vopařila zvýšil René Peškar na 3:1. V posledním dějství pak padlo nejvíce branek, a to hned pět. Ve 30. minutě nejprve ve skrumáži posunul puk Michael Resler na Jaroslava Janderu, který nezaváhal a zvýšil na 4:1. Za dalších 57 sekund ale po spolupráci s Jiřím Šebrlem snížil Jiří Nešický na 4:2. Na začátku 39. minuty zužitkoval zpětnou přihrávku Michaela Reslera před branku dokončeným hattrickem René Peškar a odpověděl na 5:2. Za dalších 70 sekund ujel ve vlastním oslabení výborně hrající Milan Vopařil a po jeho přihrávce zvýšil přesně mířenou střelou Jaroslav Hamerník na 6:2. Poslední slovo měl ale soupeř. Ve 42. minutě se prosadil z přihrávky Emila Fečka Jiří Šebrle a upravil stav na konečných 6:3, když pět sekund před koncem po podražení Marcela Dvořáka sice trestné střílení Michael Resler proměnil, ovšem rozhodčí branku neuznal pro pohyb s pukem vzad.

Fakta - branky: René Peškar 3, Michael Resler, Jaroslav Jandera, Jaroslav Hamerník - Ladislav Křivohlávek, Jiří Nešický, Jiří Šebrle. Asistence: Milan Vopařil 3, Michael Resler 2, Martin Hapala st. - Serge Faltus, Jiří Šebrle, Emil Fečko. Vyloučení: 7:1, využití: 0:0, v oslabení: 1:0. Rozhodčí: Radek Morkes, Michal Smola. Sestava - Lomax Česká Třebová: Tomáš Strouhal - Miroslav Čech, Tomáš Fišer (2), Jaroslav Hamerník, Martin Hapala st., Martin Hapala ml. (2), Jaroslav Jandera, Radim Juruj, Martin Krása (2), René Peškar (6), Michael Resler (2), Michal Schlogl, Milan Vopařil. Sestava - HC Lumius Česká Třebová: David Břeň - Jiří Černý, Radim Dlouhý, Serge Faltus, Emil Fečko, Ladislav Křivohlávek, Jiří Nešický, Luboš Řehák, Jiří Šebrle, Marcel Řehák (2).

Komentáře k tomuto článku