Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 08 Lomax v posledním utkání 1. ligy v Lanškrouně zaskočil favorita a zaslouženě si připsal výhru!

Lomax Česká Třebová – článek 08 Lomax v posledním utkání 1. ligy v Lanškrouně zaskočil favorita a zaslouženě si připsal výhru!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

08 Lomax v posledním utkání 1. ligy v Lanškrouně zaskočil favorita a zaslouženě si připsal výhru!

Vytvořeno:14. 3. 2022, 13:51   (upraveno 14. 3. 2022, 13:59)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Lomax čekal poslední duel 1. ligy, když už měl jistou účast v šestičlenném finále soutěže. Šumperský Nuget byl favoritem, ale Lomax předvedl výbornou hru podpořenou jistým gólmanem Pavlem Peterkou. Utkání se povedlo i dvougólovým netradičním střelcům Mírovi Reslerovi a Tomáši Bezdíčkovi.

Lomax Česká Třebová - Nuget Šumperk 4:2 (1:2, 1:0, 2:0)

   Lepší vstup do zápasu si Lomax nemohl přát. Obránce soupeře namazal ukázkově na hůl Míry Reslera, který vystřihl Aleši Trněčkovi výstavní blafák a Lomax šel do vedení - 1:0. Ovšem ani soupeř nezahálel. Ve 3. minutě uvolnil před brankou Roman Budina Jiřího Polese a ten z otočky střelou k tyči vyrovnal - 1:1. V závěru první třetiny byl za hákování vyloučen Michael Resler a soupeř nabídnutou početní výhodu zužitkoval. V polovině 19. minuty střílel na branku od modré Roman Mazák a puk tečoval u branky Hatala a dokonal obrat v utkání - 1:2.

   Ve druhé části se oba soupeři předháněli v nevyužitých příležitostech. V polovině utkání ale poslal dlouhý pas na útočnou modrou Michael Resler, kde si ho zpracoval Miroslav Resler a střelou pod horní tyč vyrovnal na 2:2.

   Poslední dějství bylo ve znamení kdo z koho. Ve 47. minutě poslal přihrávku Radim Juruj na ujíždějícího Tomáše Bezdíčka, který také trefil puk přesně pod horní tyč a dokonal obrat v utkání - 3:2. V poslední minutě přistoupil Nuget ke hře bez brankáře, ale puk vybojoval Jaroslav David, obloučkem ho poslal na najetého Tomáše Bezdíčka, pro kterého nebyl problém zavést puk do opuštěné branky - 4:2.

   Fakta - branky: Miroslav Resler 2, Tomáš Bezdíček 2 - Jiří Poles. Hatala. Asistence: Michael Resler, Radim Juruj, Jaroslav David - Roman Budina, Roman Mazák. Rozhodčí: ???. Vyloučení: 2:1, využití: 0:1. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Martin Dobeš, Martin Hapala, Michael Resler (2), Miroslav Resler, Michal Schlögl, Miroslav Pachl, Jaroslav David, Radim Juruj (2), Vladimír Vilímek, Tomáš Bezdíček. Sestava - Nuget Šumperk: Aleš Trnečka - Roman Mazák, Roman Budina, Radek Valenta, Roman Pavlus, Kamil Pazourek, Lukáš Pazourek, Martin Zouhar, Daniel Blaháček, ??? Hatala (2), Jiří Poles.

Komentáře k tomuto článku