Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 08 S brejky Skala teamu si Lomax neporadil, a tak Pavel Skuček 4 skóroval a třikrát nahrával. Nakonec z toho bylo 11 branek v síti Lukáše Vavřiny!

Lomax Česká Třebová – článek 08 S brejky Skala teamu si Lomax neporadil, a tak Pavel Skuček 4 skóroval a třikrát nahrával. Nakonec z toho bylo 11 branek v síti Lukáše Vavřiny!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

08 S brejky Skala teamu si Lomax neporadil, a tak Pavel Skuček 4 skóroval a třikrát nahrával. Nakonec z toho bylo 11 branek v síti Lukáše Vavřiny!

Vytvořeno:3. 11. 2018, 12:18   (upraveno 6. 5. 2019, 7:37)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:S favoritem první ligy Skala teamem se Lomax sešel s deseti hráči, kteří věkově hodně převyšovali svého soupeře. Skala team začal náporem a hned v 11 sekundě se puk nepřirozeně odrazil od mantinelu na hůl Pavla Skučka a ten načal nešťastné utkání Lomaxu. Skala team využíval každé skulinky k útočení a po několika brejcích bylo o výsledku rozhonuto, když čtyřikrát se trefil Pavel Skuček, který ještě další tři šance připravil. Z celku Lomaxu zaslouží uznání snad jen čtyřbodový Michal Schlögl!

Lomax Česká Třebová - Skala team Ústí nad Orlicí 4:11 (0:4, 1:4, 3:3)

Zápas pro Lomax začal nešťastě. V 11. sekundě po nahozní puku Jaroslavem Horákem se kotouč nepřirozeně odrazil od mantinelu na hůl Pavla Skučka a ten nezaváhal - 0:1. Ve 4. minutě se dostal do brejku Jan Šíma a zvýšil už na 0:2. V 6. minutě se proháčkoval až k brance Miroslav Resler a přidal přesnou střelou třetí branku - 0:3. Skóre první třetny uzavřel v 7. minutě po přihrávce Pavla Kulhavého po průniku Pavel Skuček - 0:4. V dalších jedenácti minutách Lomax celkem vyrovnal hru, navíc se činil v brance Lukáš Vavřina. Až na začátku 18. minuty v početní výhodě po asistenci Miroslava Reslera mířil přesně Jan Šíma - 0:5. Za dalších jednasedmdesát sekund uvolnil Jaroslav David najetého Pavla Skučka a ten dokončil svůj hattrick - 0:6. Za dalších 80 sekund po asistenci Vladimíra Chudého zvýšil  Oldřich Čevora už na hrozivých 0:7. Ve 2. minutě bylo ještě hůře. Martin Morkes uvolnil Pavla Skučka a ten svým čtvrtým zásahem v utkání zvýšil na 0:8. Za dalších 21 sekund ale po přihrávce Michaela Reslera snížil Michal Schlögl na 1:8 a uzavřel tak druhou třetinu. Ve 32. minutě se prosadil nejlepší hráč na hřišti Pavel Skuček a po jeho nahrávce odpověděl Jaroslav Horák na 1:9. Ve 32. minutě střílel od modré Jiří Špryňar, odražený puk si našel hůl Michala Schlögla, který snížil na 2:9. Ve 38. minutě po rychlé kombinaci pak se štěstím zasunul puk za záda Víta Pilaře po asistenci Michala Schlögla Michael Resler - 3:9. Ve 39. minutě pak opět Michal Schlögl přihrával a Martin Krása pohotově skóroval na 4:9. Závěr ale patřil Skala teamu. Ve 40. minutě po asistenci Pavla Skučka odpověděl průnikem Miroslav Resler a přesně mířenou střelou zakulatil stav na 4:10. Na začátku 42. minuty přihrával opět Pavel Skuček a Jaroslav Horák upravil stav na konečných 4:11.

Fakta - branky: Michal Schlögl 2, Michael Resler, Martin Krása - Pavel Skuček 4, Jan Šíma 2, Miroslav Resler 2, Jaroslav Horák 2, Oldřich Čevora. Asistence: Michal Schlögl 2, Michael Resler, Jiří Špryňar - Pavel Skuček 3, Jaroslav Horák, Pavel Kulhavý, Miroslav Resler, Jaroslav David, Vladimír Chudý, Martin Morkes. Vyloučení: 1:1, využití: 0:1. Rozhodčí: T. Doubrava a J. Nešický. Sestava - Lomax Česká Třebová: Lukáš Vavřina - Tomáš Lesák, Jiří Špryňar, Jaroslav Hamerník, Dušan Schlögl, Michal Schlögl, Michael Resler (2), Radim Juruj, Martin Krása, Miroslav Čech, Milan Vopařil. Sestava - Skala team Ústí nad Orlicí: Vít Pilař - Martin Morkes (2), Vladimír Chudý, Miroslav Resler, Jaroslav David, Pavel Skuček, Pavel Kulhavý, Jan Šíma, Oldřich Čevora, Petr Moravec, Jaroslav Horák.

Komentáře k tomuto článku