Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 09 Lomax si s celkem Bystřece otevřel sedumnáctigólovou střelnici. Čtyřikrát se trefil Jaroslav Horák, hattricku dosáhl Filip Radimecký!!

Lomax Česká Třebová – článek 09 Lomax si s celkem Bystřece otevřel sedumnáctigólovou střelnici. Čtyřikrát se trefil Jaroslav Horák, hattricku dosáhl Filip Radimecký!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

09 Lomax si s celkem Bystřece otevřel sedumnáctigólovou střelnici. Čtyřikrát se trefil Jaroslav Horák, hattricku dosáhl Filip Radimecký!!

Vytvořeno:13. 11. 2023, 15:54   (upraveno 13. 11. 2023, 16:31)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Lomaxu se nakonec podařilo dát dohromady desítku hráčů proti poslednímu celku první ligy a první minuty moc neukazovaly na to, že si Lomax nakonec parádně zastřílí. Slabinou soupeře byl především brankář Kamil Švec a hráči Lomaxu toho náležitě využili ke spravení skóre!

Lomax Česká Třebová - HC Solida Bystřec 17:2 (4:0, 8:1, 5:1)

   Do 9. minuty se hrál celkem vyrovnaný hokej na obou stranách. Bystřec stačil s hráči Lomaxu bruslit a eliminovat jejich snahy a občas i vyrážet na nebezpečné protiútoky. Pavel Peterka byl ale pozorný a vše pochytal. Až v 9. minutě se prosadil rychlým brejkem mladík Adam Telecký a otevřel skóre utkání - 1:0. Ve 12. minutě na to navázal Jaroslav Horák, který po akci Martina Dobeše zvýšil na 2:0. Ve 13. minutě vysunul Michael Resler Filipa Radimeckého, který se prosadil přes obránce a po zemi přidal branku na 3:0. Ve 14. minutě se dostal do brejku opět mladík Adam Telecký, ale jeho pokus doklepl do branky Jan Šíma a zakončil tak první část - 4:0.

   Ve druhé třetině rozpoutal Lomax doslova střelnici. Na začátku 15. minuty sice chyboval Lomax v rozehrávce a po asistenci Matouše Hrdiny snížil Jakub Hrdina na 4:1. Za dalších třicet sekund ale zachytil na modré čáře přihrávku protihráče Michal Schlögl a zamířil přesně - 5:1. V 19. minutě po závaru u branky soupeře poslal puk na branku Michael Resler a Tomáš Bezdíček doklepl puk za záda Kamila Švece na 6:1. Za dalších 24 sekund ujel Adam Telecký a jeho střelu doklepl pohodlně za záda Kamila Švece Jaroslav Horák - 7:1. Ve 22. minutě po dalším závaru u branky soupeře po akci Filipa Radimeckého a Michaela Reslera skóroval Tomáš Bezdíček už na 8:1. Za dalších dvacet sekund přihrával Tomáš Bezdíček a zakončoval Filip Radimecký - 9:1. Za necelou minutu střílel od modré Jan Juřina a jeho střelu tečoval Michael Resler a zaokrouhlil stav na 10:1. Ve 25. minutě  dokončil svůj hattrick Jaroslav Horák, když se dostal opět k odraženému puku - 11:1. Gólově úrodnou druhou část zakončil Adam Telecký po přihrávce Michala Schlögla - 12:1.

   Poslední dějství zahájil brankou Martina Dobeše, kterou krásně vypracoval a ideálně nahrál Jan Šíma - 13:1. Ve 34. minutě nabil Michal Schlögl na gól Janu Šímovi, který pohotově skóroval z první na 14:1. Ve 38. minutě vyslal do brejku Martin Šudoma Filipa Radimeckého, který dokončil svůj hattrick na 15:1. Za dalších šestačtyřicet sekund po akci Jiřího Hrdiny snížil  Jan Hrdina ml. na 15:2. Na začátku 41. minuty po asistenci Martina Dobeše vsítil už svůj čtvrtý gól v utkání Jaroslav Horák - 16:2. Za dalších 56 sekund poslal Martin Dobeš do brejku Michaela Reslera, který golfem zaklončil utkání na konečných 17:2.

   Fakta - branky: Jaroslav Horák 4, Filip Radimecký 3, Adam Telecký 2, Jan Šíma 2, Tomáš Bezdíček 2, Michael Resler 2, Michal Schlögl, Martin Dobeš - Jakub Hrdina, Jan Hrdina ml. Asistence: Martin Dobeš 3, Michael Resler 3, Michal Schlögl 2, Adam Telecký 2, Tomáš Bezdíček, Jan Šíma, Martin Šudoma, Jan Juřina - Matouš Hrdina, Jiří Hrdina. Vyloučení: 2:1, bez využití. Rozhodčí: Matoušek, Dalecký. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Tomáš Bezdíček, Martin Dobeš, Jaroslav Horák, Jan Juřina (2), Filip Radimecký, Michael Resler, Michal Schlögl, Jan Šíma (2), Martin Šudoma, Adam Telecký. Sestava - HC Solida Bystřec: Kamil Švec - David Baum (2), Jan Hrdina st., Josef Hrdina, Jiří Hrdina, Jan Hrdina ml., Matouš Hrdina, František Hrdina st., Jakub Hrdina, , František Kulhánek, Martin Tomeš.

Komentáře k tomuto článku