Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 09 Úvodní duel Lomax v oslabené sestavě s celkem lanškrounského Heat Techu nezvládl a vysoko prohrál!

Lomax Česká Třebová – článek 09 Úvodní duel Lomax v oslabené sestavě s celkem lanškrounského Heat Techu nezvládl a vysoko prohrál!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

09 Úvodní duel Lomax v oslabené sestavě s celkem lanškrounského Heat Techu nezvládl a vysoko prohrál!

Vytvořeno:28. 3. 2022, 14:05   (upraveno 28. 3. 2022, 14:08)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Lomax se probojoval do finálové šestky, ovšem naděje na úspěch je při marodce týmu mizivá. Přesto se celek bude snažit dohrát soutěž se ctí. Heat Tech je celek z bývalých lanškrounských hráčů, a tak nebylo pochyb, že to bude mít Lomax těžké. Od prvních minut nebyli hráči Lomaxu schopni reagovat na rychlé kombinace lanškrounského celku a do branky Pavla Peterky i přes jeho velkou snahu padal jeden gól za druhým

Lomax Česká Třebová – Heat Tech Lanškroun 2:11 (0:5, 2:4, 0:2)

   Do začátku 6. minuty Lomax odolával nájezdům a kombinacím Het Techu, ale pak Miloslav Váně uvolnil na modré Tomáše Pachla a ten poprvé rozvlnil síť za zády Pavla Peterky – 0:1. V 8. minutě pak po akci Davida Tichého přidal další branku Patrik Ondráček – 0:2. Heat Tech chytil chuť a ve 14. minutě se trefil podruhé v utkání Tomáš Pachl po asistenci Patrika Ondráčka – 0:3. V 19. minutě pak mířil přesně také podruhé v utkání Patrik Ondráček po spolupráci s Davidem Tichým – 0:4. Hrozivě narůstající skóre první třetiny uzavřel ve 20. minutě dokončeným hattrickem Patrik Ondráček po akci Jana Juřiny – 0:5.

   Ve druhé části téměř 5 minut zase Lomax odolával, ale ve 25. minutě přihrával Ondřej Paclík a zakončoval Jiří Hepnar na 0:6. Ve 31. minutě po další nahrávce Ondřeje Paclíka zvýšil dokončeným hattrickem Tomáš Pachl na 0:7. Ve 33. minutě se prosadil Miloslav Váně a střelec branky David Bednář – 0:8. Na konci 36. minuty skóroval i nejstarší muž na hřišti Petr Mík st. 0:9. Závěr třetiny ale patřil Lomaxu. Napadání soupeře přineslo špatnou nahrávku obránce, kterou zachytil Vladimír Vilímek a snížil na 1:9. Na začátku 39. minuty to Lomax zopakoval. Puk zachytil Filip Krystl, posunul ho na Aleše Nosála, který z otočky našel před brankou Michaela Reslera a bylo to 2:9.

   V posledním dějství pak zaokrouhlil ve 47. minutě stav na 2:10 Petr Mík ml. po spolupráci s Lukášem Řoutilem a na začátku 58. minuty pečetil vysokou výhru svým čtvrtým gólem v utkání nejlepší hráč na hřišti Tomáš Pachl po asistenci Miloslava Váněho na konečných 2:11,

   Fakta - branky: Vladimír Vilímek, Michael Resler – Tomáš Pachl 4, Patrik Ondráček 3, Petr Mík st., Petr Mík ml., David Bednář, Jiří Hepnar. Asistence: Aleš Nosál – Miloslav Váně 3, Ondřej Paclík 2, Dabvid Tichý 2, Jan Juřina, Lukáš Řoutil, Patrik Ondráček. Vyloučení: 1:0, bez využití. Rozhodčí: ???. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Jaroslav David, Michael Resler (2), Tomáš Bezdíček, Vladimír Vilímek, Martin Dobeš, Martin Hapala, Martin Kudrna, Filip Krystl, Miroslav Pachl, Aleš Nosál. Sestava – Heat Tech Lanškroun: Tomáš Dvořák – Petr Mík st., Miloslav Váně, David Bednář, Jan Juřina, Petr Mík ml., Lukáš Řoutil, Tomáš Pachl, David Tichý, Patrik Ondráček, Jiří Hepnar, Ondřej Paclík.

Komentáře k tomuto článku