Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 11 Lomax nezopakoval listopadovou výhru nad Adbou a po chybách letos znovu prohrál

Lomax Česká Třebová – článek 11 Lomax nezopakoval listopadovou výhru nad Adbou a po chybách letos znovu prohrál

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

11 Lomax nezopakoval listopadovou výhru nad Adbou a po chybách letos znovu prohrál

Vytvořeno:31. 1. 2022, 8:39
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Dalším soupeřem Lomaxu byla ústecká Adba, kterou Lomax na podzim porazil. Tentokrát výkon nezopakoval a po chybách a žalostné koncovce prohrál.

Lomax Česká Třebová - Adba Ústí nad Orlicí 3:5 (1:2, 1:1, 1:2)

   Nástup do utkání měl Lomax dobrý a na začátku 3. minuty přistrčil puk na útočné modré Michael Resler na najíždějícího Tomáše Bezdíčka, který ho stačil vypíchnout před vyjetým brankářem Jiřím Štěrbou a Lomax vedl 1:0. Ne na dlouho. V 7. minutě po akci Patriuka Jurca vyrovnal Petr Pavlák na 1:1, aby na začátku 10. minuty otočil výsledek ve prospěch Adby po chybě hráčů Lomaxu Patrik Jurco - 1:2.

   Ve 24. minutě začala úřadovat dvojice Petr Pavlák a Vladimír Doha, když druhý jmenovaný zahájil útok na hattrick brankou na 1:3. Ve 28. minutě stačil odpovědět pohotově Petr Moravec snížením na 2:3.

   Na konci 32. minuty ale po po akci Pertra Pavláka mířil přesně opět Vladimír Doha - 2:4 a ve 39. minutě to oba zopakovali a Vladimír Doha dokončil svůj hattrick na 2:5. Lomax to ještě zkusil, ale ani ty nejvyloženější šance neproměnil. Až ve 41. minutě po akci Petra Moravce usměrnil puk za záda Jiřího Štěrby Martin Motyčka - 3:5. To ale bylo ze stzrany Lomaxu vše.

   Fakta - branky: Tomáš Bezdíček, Petr Moravec, Martin Motyčka - Vladimír Doha 3, Patrik Jurco, Petr Pavlák. Asistence: Michael Resler, Petr Moravec - Petr Pavlák 3, Patrik Jurco. Rozhodčí: Dalecký, ???. Vyloučení: 1:0, bez využití. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Martin Šudoma, Jaroslav David, Martin Hapala, Martin Dobeš, Oldřich Čevora, Petr Moravec, Radim Juruj (2), Martin Motyčka, Michael Resler, Tomáš Bezdíček. Sestava - Adba Ústí nad Orlicí: Jiří Štěrba - Vladimír Doha, Libor Doležal, Ondřej Exler, Jan Chudý, Martin Linhart, Karel Maleček, Josef Matyáš, Petr Pavlák, Jakub Pilař, Petr Šána, Patrik Jurco. 

Komentáře k tomuto článku