Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 11 Osík dal Lomaxu lekci z proměňování šancí!!!!

Lomax Česká Třebová – článek 11 Osík dal Lomaxu lekci z proměňování šancí!!!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

11 Osík dal Lomaxu lekci z proměňování šancí!!!!

Vytvořeno:7. 12. 2016, 15:10
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Osík před tímto utkání bez bodů, Lomax naopak stoprocentní. Výsledek 0:5. I takový je hokej. Lomax z velkého množství šancí vyprodukoval dvě tyče a mnoho střel do brankáře a nebo těsně mimo. Musíme uznat, že i soupeř chtěl více a zaslouženě získal všechny body. Gratulujeme! PS: Anabáze s gólmany se opakovala i před tímto zápasem a hodinu před jeho zahájením nám naštěstí řekl své ANO Jarda Tlapák. Děkujeme!!!

Lomax Česká Třebová HPS Osík 0:5 (0:2, 0:2, 0:1)

Českotřebovský Lomax začal náporem, ale ve 4. minutě ujel zadákům pětašedesátiletý Stanislav Petraš a po jeho přihrávce skóroval Josef Vajrauch - 0:1.  I nadále se hráči Lomaxu tlačili k brance Ondřeje Novotného, ale ani ty nejvyloženější šance neskončily v brance. Naopak ve 12. minutě uvolnil pasem Jan Krutina Michala Němce a ten zvýšil na 0:2. Ve druhé části se obraz hry neměnil. Lomax bušil na branku Osíku jak hluchý do vrat a stále nic. Vrcholem byla ve 23. minutě přesilovka Lomaxu, ve které českotřebovský celek inkasoval z hole Josefa Vajraucha po asistenci Jana Šauera - 0:3. Ani za tohoto stavu se Lomax nevzdával, ale výsledkem byla pouze tyč Michala Schlogla. Na konci 26. minuty ale přihrával Václav Tměj a Martin Motyčka zvýšil na 0:4. Do posledního dějství šel Lomax opět s odhodláním něco změnit, ale i do třetice býl výsledek snažení stejný. Ve 40. minutě pečetil Osík svou výhru brankou nejstaršího hráče na hřišti Stanislava Petraše po asistenci Jana Krutiny - 0:5.

Fakta - branky: Josef Vajrauch 2, Michal Němec, Martin Motyčka, Stanislav Petraš. Asistence: Jan Krutina 2, Stanislav Petraš, Jan Šauer, Václav Tměj. Vyloučení: 4:3, využití: 0:0, v oslabení: 0:1. Rozhodčí: Radek Morkes, Radim Matoušek. Sestava - Lomax Česká Třebová: Jaroslav Tlapák - Tomáš Adamec, Marek Břehovský, Miroslav Čech, Tomáš Fišer (2), Jaroslav Hamerník, Martin Hapala ml. (2), Radim Juruj, Martin Krása (2), Tomáš Lesák, René Peškar (2), Michael Resler, Michal Schlogl, Milan Tomeš, Milan Vopařil. Trenér: Dušan Schlogl. Sestava - HPS Osík: Ondřej Novotný - Jiří Havran, Radim Kalibán, Martin Karlík, Jan Krutina, Martin Motyčka, Luboš Němec, Michal Němec (2), Stanislav Petraš (2), jan Šauer, Václav Tměj, Josef Vajrauch, Miroslav Vodehnal (2), Lukáš Vomáčka, Karel Vopařil. 

Komentáře k tomuto článku