Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 11 Vstup do druhé fáze Lomaxu nevyšel a nestačil na rychlou Adbu!

Lomax Česká Třebová – článek 11 Vstup do druhé fáze Lomaxu nevyšel a nestačil na rychlou Adbu!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

11 Vstup do druhé fáze Lomaxu nevyšel a nestačil na rychlou Adbu!

Vytvořeno:4. 12. 2023, 7:29   (upraveno 4. 12. 2023, 8:22)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Do druhého kola soutěže nevstoupil Lomax moc dobře. Mladý celek Adby byl k neudržení a po zásluze získal všechny tři body.

Lomax Česká Třebová - Adba Ústí nad Orlicí 2:5 (0:3, 0:1, 2:1)

   Od prvních minut se hrál rychlý hokej a Adbě pomohlo vyloučení Michaela Reslera, kdy na konci 7. minuty využil početní výhodu Petr Pavlák po asistenci Pavla Šulce - 0:1. Soupeře to nakoplo a už ke konci 10. minuty po další přesné přihrávce Pavla Šulce skóroval Jiří Krejsa - 0:2. Ani konec 12. minuty nepřinesl Lomaxu štěstí a opět úřadoval Pavel Šulc, který vybídl ke skórování Petra Pavláka - 0:3.

   Ve druhé třetině trochu Lomax vyrovnal hru, ovšem znovu se prosadila Adba. Ve 22. minutě po akci aktivního Petra Pavláka zvýšil Jiří Krejsa na 0:4.

   Do třetího dějství už vstoupil Lomax lépe. Ve 34. minutě uvolnil Oldřich Čevora  Robina Kalhause a ten snížil na 1:4. Ve 41. minutě ale odpověděl brankou Pavel Šulc po spolupráci s Jiřím Krejsou na 1:5. Za dalších sedmnáct sekund se ale prosadil Robin Kalhaus a Jiří Lunka skóroval na 2:5. Více se už bohužel nestalo, a tak z prvního duelu odjížděl Lomax bez bodů.

   Fakta - branky: Robin Kalhaus, Jiří Lunka - Petr Pavlák 2, Jiří Krejsa 2, Pavel Šulc. Asistence: Oldřich Čevora, Robin Kalhaus - Pavel Šulc 3, Petr Pavlák, Jiří Krejsa. Rozhodčí: Holub, Dalecký, Vyloučení: 4:4, využití: 0:1. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Vlastimil Crha (4), Martin Dobeš, Vladimír Chudý, Michal Schlögl, Oldřich Čevora, Jaroslav Horák, Robin Kalhaus, Ondřej Kudrna (2), Jiří Lunka, Karel Mifek, Michael Resler (2). Sestava - Adba Ústí nad Orlicí: Jiří Štěrba - Jan Adámek (2), Tomáš Čejka, Jaroslav David, Matěj Dostál, Ondřej Exler (4), Jiří Krejsa, Josef Matyáš, Petr Pavlák (2), Petr Šána, Pavel Šulc.

Komentáře k tomuto článku