Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 12 Mdlý výkon Lomaxu na nadšeně hrající Dolní Újezd nestačil

Lomax Česká Třebová – článek 12 Mdlý výkon Lomaxu na nadšeně hrající Dolní Újezd nestačil

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

12 Mdlý výkon Lomaxu na nadšeně hrající Dolní Újezd nestačil

Vytvořeno:8. 2. 2022, 11:46
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Rok 2022 zatím Lomaxu nepřináší výsledkovou radost a dokladem toho bylo další utkání, a to s Dolním Újezdem. Soupeř nastoupil na tři útoky a dvě obrany do utkání s velkým nadšením. Lomax se snažil na nekvalitním ledě o kombinaci, ale. Nakonec Dolní Újezd po zásluze zvítězil, přestože byl Lomax v závěru lepším týmem. Velmi dobrý výkon podal v brance Pavel Peterka. ta se nedařila. Navíc českotřebovskému celku chyběli obránci

Lomax Česká Třebová - HC Dolní Újezd 1:3 (0:2, 1:1, 0:0)

   V úvodu zápasu se střídaly útoky na obou stranách, ovšem stále nebezpečnější byl Dolní Újezd a ten také udeřil v 8. minutě, kdy přihrávku Tomáše Vomočila proměnil v branku Richard Kořízek - 0:1. To Dolní Újezd nakoplo, zvýšil aktivitu a výsledkem byla chyba Lomaxu, kterou vužil Petr Kárský ke zvýšení na 0:2.

   Do druhé třetiny Lomax přeskupil řady, ovšem hned na začátku 16. minuty vyhrál Dolní Újezd vhazování a bomba Michala Šaurea od modré skončila opět za zády Pavla Peterky - 0:3. Tříbrankový náskok se nakonec ukázal dostatečným. Lomax sice postupně hru vyrovnal a místy byl i lepším celkem, ale dlouho si na brankáře Víta Vomočila nemohl přijít. Až na konci 22. minuty se rozjel k dlouhému sólu, pro tento zápas obránce, Michal Schlögl a trefil přesně šibenici - 1:3. Přišly i další šance, ale ani ty bejvyloženější Lomax neproměnil.

   V posledním dějství se Lomax neustále snažil a korigování výsledku, ale nedařilo se nic. Ke všemu se hrálo na velmi nekvalitním ledu, což více vyhovovalo bojovnému soupeři. Do konce zápasu se již nikdo neprosadil, a tak si Lomax odváží další prohru.

  Fakta - branky: Michal Schlögl - Richard Kořízek, Petr Kárský, Michal Šauer. Asistence: Nikdo - Tomáš Vomočl. Vyloučení: 0:1, bez využití. Rozhodčí: Slezák, Holub. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Miroslav Čech, Michal Schlögl, Jaroslav David, Martin Šudoma, Michael Resler, Tomáš Bezdíček, Martin Motyčka, Oldřich Čevora, Petr Moravec, Martin Kuda. Sestava - HC Dolní Újezd: Vít Vomočil - Petr Kárský, Jaroslav Kárský, Zdeněk Kasal, Jaroslav Kopecký, Richard Kořízek, David Ordoš, Martin Pecháček, Michal Šauer (2), Josef Štancl ml., Josef Štancl st., Tomáš Vomočil, Václav Záleský.

Komentáře k tomuto článku