Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 12 Po neskutečném kolotoči se Somou v první třetině se posílený Lomax v další části hry celkem držel!

Lomax Česká Třebová – článek 12 Po neskutečném kolotoči se Somou v první třetině se posílený Lomax v další části hry celkem držel!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

12 Po neskutečném kolotoči se Somou v první třetině se posílený Lomax v další části hry celkem držel!

Vytvořeno:28. 3. 2022, 14:09
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Již jistý vítěz Lanškrounské hokejové ligy se chtěl na závěr soutěže před svým sponzorem ukázat, a tak rozjel u branky Lomaxu neskutečný kolotoč. Lomax posílil o 4 hráče Chocně, ale ani to nestačilo, a hlavně v první třetině Soma předvedla neskutečnou hru. Lomax držel vynikající Pavel Peterka, ale na vše nestačil. Ve druhé a třetí části Lomax stáhl obranu téměř až před branku Pavla Peterky a skóre přestalo tolik narůstat, a naopak i několikrát českotřebovský celek ohrozil branku Somy.

Lomax Česká Třebová - Soma Lanškroun 1:7 (0:4, 1:2, 0:1)

  Už v 50. sekundě se Soma ujala vedení po rychlé kombinaci Kamila Skoumala a Jakuba Kováře a střelce branky Jana Kobzy – 0:1. Na další branku se dlouho nečekalo. Neskutečný kolotoč zakončil po finální nahrávce Miroslava Horvátha Michal Kilčický – 0:2. S Lomaxem to vypadalo zle. V 9. minutě uvolnil Michal Kilčický Miroslava Horvátha a ten zvýšil už na 0:3. Úvodní dějství pak zakončil po akci Radka Alky Jakub Kovář – 0:4.

   Ve 24. minutě se ale prosadil i Lomax, když po přihrávce Jana Pešky skóroval Filip Sajdl – 1:4. To Somu zaskočilo, navíc Pavel Peterka předváděl v brance divy a překonal ho až na konci 36. minuty Michal Kilčický po asistenci Miroslava Horvátha – 1:5. Na začátku 38. minuty pak zakončil rychlý protiútok po pasu Lukáše Zemana Jakub Kovář na 1:6.

   V posledním dějství se Lomax snažil se soupeřem držet krok, ale šlo to jen velmi těžko. Soma nakonec potvrdila svou výhru v utkání i v soutěži brankou Jana Kobzy po akci Jakuba Kováře – 1:7.

  Fakta - branky: Filip Sajdl - Michal Kilčický 2, Jakub Kovář 2, Jan Kobza 2, Miroslav Horváth. Asistence: Jan Peška - Miroslav Horváth 2, Jakub Kovář 2, Kamil Skoumal, Michal Kilčický, Lukáš Zeman, Radek Alka.  Rozhodčí:  Jiří  Černý. Vyloučení: 0:3, využití: 0:0. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Jaroslav David, Michael Resler, Miroslav Resler, Miroslav Pachl, Jan Peška, Filip Sajdl, Michal Lichtág, Bořek Jetmar, Martin Dobeš, Petr Dobiáš. Sestava - Soma Lanškroun: Tomáš Dvořák - Břetislav Zeman, Radek Holinka, Miroslav Horváth, Josef Havlík, Kamil Skoumal, David Kocián (2), Michal Kilčický (2), Lukáš Zeman (2), Radek Alka, Jakub Kovář, Jan Kobza.

Komentáře k tomuto článku