Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 13 Nuget oplatil Lomaxu porážku a vybojoval tak konečné 3. místo. Lomax skončil ve finálové šestce poslední!

Lomax Česká Třebová – článek 13 Nuget oplatil Lomaxu porážku a vybojoval tak konečné 3. místo. Lomax skončil ve finálové šestce poslední!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

13 Nuget oplatil Lomaxu porážku a vybojoval tak konečné 3. místo. Lomax skončil ve finálové šestce poslední!

Vytvořeno:1. 4. 2022, 11:55   (upraveno 16. 8. 2022, 21:35)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V posledním duelu sezóny už Lomaxu o nic nešlo, bylo jasné, že skončí šestý. Naopak Nuget nesměl prohrát, aby nepřišel o 3. místo, O všem nakonec rozhodla první tragická třetina Lomaxu, kdy po hrubých chybách pětkrát inkasoval. Nutno ale přiznat, že Nuget byl tentokrát lepší a vyhrál nakonec zaslouženě!

Lomax Česká Třebová - Nuget Šumperk 3:8 (1:5, 1:1, 1:2)

  Od prvních sekund šumperský Nuget roztočil u branky Peterky kolotoč přihrávek a kombinací. K brance mu ale dopomohla chyba. Martin Śudoma tak dlouho otálel s rozehrávkou, až mu puk odebral Miloš Kulhaj a překonal Pavla Peterku - 0:1. Také v 7. minutě se Lomaxu nepodařilo dostat puk do bezpečí a toho využil Petr Daněk a střelec branky Martin Zouhar - 0:2. Za dalších šestačtyřicet sekund po kombinaci Lukáše Pazourka a Radka Valenty zvýšil Roman Budina už na 0:3. Nuget byl viditelně při chuti, naopak Lomax na co šáhnul, to pokazil.   V 10. minutě po další nedůslednosti v bránění získal puk Lukáš Pazourek a Martin Zouhar ho pohodlně zasunul do odkryté branky na 0:4. Tlak Nugetu pokračoval a výsledkem toho byla další branka ve 14. minutě, kdy se prosadil po asistenci Martina Zouhara Petr Daněk - 0:5. Až na začátku 19. minuty se Lomax probudil. Od vlastní modré poslal puk Michael Resler na Miroslava Reslera a ten ho před brankou předložil na najetého Vladimíra Vilímka, který překonal Tomáše Jansu a snížil na 1:5.

   To viditelně hráče Nugetu zaskočilo a jejich brankostroj byl na dlouhou dobu přerušen. Na začátku 39. minuty pak uvolnil Miroslav Resler Oldřicha Čevoru, jeho střelu ještě Tomáš Jansa vyrazil, ovšem na pohotovou dorážku Michaela Reslera byl krátký - 2:5. To sice mohl být povel pro Lomax k dalšímu tlaku, ale nebyl, Naopak za necelé dvě minuty uvolnil Lukáš Pazourek Miloše Kulhaje a ten odpověděl na 2:6.

   V posledním dějství se sice Lomax stále snažil o zteč branky Tomáše Jansy, ale dlouho neúspěšně. Naopak vyšší produktivitu zakončení ukázal opět Nuget.  Ve 47. minutě se individuálně prosadil Kamil Pazourek na 2:7. Na začátku 53. minuty se zapsal do listiny střelců také Radek Valenta po spolupráci s Romanem Budinou - 2:8. Poslední bnranku sezóny ale vsítil na začátku 54. minuty Michael Resler po rychlé spolupráci s Miroslavem Reslerem a Oldřichem Čevorou - 3:8.  Lomax tedy ve finálové šestce nevybojoval bohužel ani bod. Není to velká tragédie, protože v kádru z různých důvodů absentovalo více než deset hráčů.

   Fakta - branky: Michael Resler 2, Vladimír Vilímek - Miloš Kulhaj 2, Martin Zouhar 2, Roman Budina, Radek Valenta, Petr Daněk, Kamil Pazourek. Asistence: Miroslav Resler 3, Oldřich Čevora 2, Michael Resler - Lukáš Pazourek 3, Roman Budina, Radek Valenta, Petr Daněk, Martin Zouhar. Vyloučení: 2:2, bez využití. Rozhodčí: Jiří Černý. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Miroslav Pachl, Martin Šudoma, Martin Zatočil (2), Jaroslav David, Michael Resler, Oldřich Čevora (2), Miroslav Resler, Vladimír Vilímek, Petr Dobiáš, Martin Dobeš. Sestava - Nuget Šumperk: Tomáš Jansa - Roman Mazák, Roman Budina, Radek Valenta, Miloš Kulhaj, Kamil Pazourek, Lukáš Pazourek, Petr Daněk, Martin Zouhar, Petr Havlíček, Daniel Blaháček (4).

Komentáře k tomuto článku