Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 13 Po drtivém tlaku Lomaxu jen díky výbornému brankáři Andrejovi Češkovi inkasovali skořeničtí Kocouři pouze šest branek!

Lomax Česká Třebová – článek 13 Po drtivém tlaku Lomaxu jen díky výbornému brankáři Andrejovi Češkovi inkasovali skořeničtí Kocouři pouze šest branek!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

13 Po drtivém tlaku Lomaxu jen díky výbornému brankáři Andrejovi Češkovi inkasovali skořeničtí Kocouři pouze šest branek!

Vytvořeno:25. 12. 2023, 16:56
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Několik opor Lomaxu dalo přednost utkání Tygrů v Lanškrouně, čerti nepustili Honzu Juřinu a kolony Jirku Lunku. Ostatní byli v práci nebo zranění, či nemocní. Sešla se desítka hráčů, která ale předvedla velmi dobrý výkon a Kocouři ze Skořenic mohou jen děkovat výbornému brankáři Češkovi, který zabránil obrovskému debaklu svého týmu!

 

Lomax Česká Třebová – Kocouři Skořenice 6:2 (3:1, 2:1, 1:0)

 Kocourům chyběli především bratři Šedové, a to už byla pro ně velmi citelná ztráta. Navíc Lomaxu se velmi podařil úvod, kdy zastihl ještě nerozchytaného mladíčka v brance Andreje Češku. Už totiž ve 41. sekundě uvolnil Michal Schlögl zkušeného Oldu Čevoru a ten otevřel skóre utkání – 1:0. Na konci 3. minuty si to oba vyměnili a výbornou spolupráci zakončil tentokrát po přihrávce Oldy Čevory Michal Schlögl – 2:0. Za dalších třiadvacet sekund ujel po pravé straně Michael Resler, našel na středu najetého Adama Teleckého, který z otočky nachytal Češku po zemi a zvýšil k tyči na 3:0. Tlak Lomaxu pokračoval zazvonila i tyč, ale Kocouři mají střelce Daniela Fišera, který si v 11. minutě po přihrávce Pavla Broulíka prohodil Vláďu Chudého a poprvé překonal Jirku Stolarika, který nahradil v brance zraněného Pavla Peterku – 3:1.

   I ve druhé části pokračoval tlak Lomaxu, ale výborného Češku ne a ne prostřelit. Ovšem i Kocouři se více osmělovali a Jirka Stolarik v brance musel také předvést své umění. V 17. minutě ale Lomax otálel s vyhozením tak dlouho, až se dotírající Kocouři zmocnili puku a po přihrávce Luboše Záleského snížil Pavel Broulík na 3:2. V 19. minutě ale ideálně uvolnil Olda Čevora Michala Schlögla, který odpověděl na 4:2. Ve 21. minutě pak Oldřich Čevora předvedl pěkný průnik z levé strany, počkal si na Jardu Horáka, který se nemýlil a zvýšil na 5:2. Opět zvonily tyče branky Češky, ale více branek už ani na jedné straně nepadlo.

   Také v posledním dějství tlak Lomaxu stále více sílil, ale ani ty nejvyloženější pokusy za zády Češka neskončily. Až na začátku 42. minuty uvolnil Adam Telecký Jardu Horáka a ten se trefil přesně do šibenice a uzavřel tak utkání na konečných 6:2. Soupeř se ještě snažil, trefil také tyč a zbytek pochytal Jirka Stolarik. Lomax si připsal důležité tři body, které budou potřeba k udržení prvoligové příslušnosti.

Fakta - branky: Michal Schlögl 2, Jaroslav Horák 2, Oldřich Čevora, Adam Telecký – Daniel Fišer, Pavel Broulík. Asitence: Oldřich Čevora 3, Michael Resler, Michal Schlögl, Adam Telecký.  Vyloučení: 1:3, využití: 0:0. Rozhodčí: Petr Šána. Sestava - Lomax Česká Třebová: Jiří Stolarik - Vlastimil Crha, Martin Dobeš, Jaroslav Horák, Michael Resler, Michal Schlögl, Adam Telecký, Oldřich Čevora (2), Vladimír Chudý, Tomáš Bezdíček, Martin Zatočil. Sestava Kocouři Skořenice: Andrej Češka – David Absolon, Pavel Broulík (4), Jan Dalecký (2), Martin Dobruský, Milan Doležal, Daniel Fišer, Pavel Herman, Tomáš Provazník, Petr Rychtařík, Radek Šebetka, Luboš Záleský, Maxim Závodní.

Komentáře k tomuto článku