Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 13 Super výkon Martinů Hapaly a Krásy pomohl k důležité výhře Lomaxu nad 4dox!!

Lomax Česká Třebová – článek 13 Super výkon Martinů Hapaly a Krásy pomohl k důležité výhře Lomaxu nad 4dox!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

13 Super výkon Martinů Hapaly a Krásy pomohl k důležité výhře Lomaxu nad 4dox!!

Vytvořeno:14. 12. 2017, 15:09   (upraveno 6. 5. 2019, 8:16)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Velmi důležitý krok k udržení první ligy udělal Lomax v utkání s 4dox. Tomuto soupeři Lomax v prvním kole podlehl, a tak se čekal těžký zápas. Navíc k utkání přicestovalo pouze devět hráčů plus brankář. Od prvních minut měl ale Lomax více ze hry a soupeř pouze bránil. Zlom přinesla až 26. minuta zápasu. Lomax si během dalších třinácti minut vytvořil náskok čtyř branek, když u všech gólů byl výborně a s chutí hrající Martin Krása.

Lomax Česká Třebová - 4dox 4:1 (0:0, 1:0, 3:1)

Až do 26. minuty marně Lomax bušil na vrata 4dox. Brankář Petr Faltus byl prostě neprůstřelný. Pak ale vybojoval puk ve třetině 4dox Martin Krása a jako na podnose ho předložiol na hůl Martina Hapaly ml. a ten konečně překonal Petra Faltuse - 1:0. Dalších devět minut se opět Lomax nemohl prosadit. Soupeř zlobil z rychlých protiútoků, ale brankář Lukáš Vavřina si stále držel čisté konto. Ve 35. minutě si to úspěšná dvojice z 26. minuty zopakovala. Opět Martin Krása uvolnil Martina Hapalu ml. a ten zvýšil na 2:0. Na začátku 38. minuty hrálo 4dox přesilovku, ale Martin Krása uvolnil Romana Ollé a ten ve vlastním oslabení zvýšil na 3:0. Za dalších 67 sekund vybojoval puk neúnavný Martin Krása, našel u branky volného Michaela Reslera, který prodloužil přihrávku na Michala Schlogla a ten upravil stav do odkryté branky na 4:0. Soupeř se nakonec také dočkal branky. Na začátku 42. minuty po rychlém brejku Vlastimila Nováka snížil Jaroslav Vomočil na konečných 4:1.

Fakta - branky: Martin Hapala ml. 2, Roman Ollé, Michal Schlogl - Jaroslav Vomočil. Asistence: Martin Krása 3, Michael Resler - Vlastimil Novák. Vyloučení: 3:1, využití: 0:0, v oslabení: 1:0. Rozhodčí: Matoušek, Kvasnička. Sestava - Lomax Česká Třebová: Lukáš Vavřina - Jaroslav Hamerník, Martin Šudoma, Dušan Schlogl (2), Michael Resler, Michal Schlogl (2), Roman Ollé, Martin Hapala ml., Martin krása, Martin Hapala st. (2). Sestava - 4dox: Petr Faltus - Tomáš Baumgartl, Martin Dušek, Pavel Kopecký, Michal Marek, Leoš Marek, Karel Moravec, Vlastimil Novák (2), Jakub Novák, Martin Skalický, Jaroslav Vomočil.

Komentáře k tomuto článku