Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 13 Také v odvetě podlehl Lomax ústeckému Skala teamu

Lomax Česká Třebová – článek 13 Také v odvetě podlehl Lomax ústeckému Skala teamu

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

13 Také v odvetě podlehl Lomax ústeckému Skala teamu

Vytvořeno:23. 12. 2016, 18:59
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V odvetě, tentokrát už ve 2. lize sehrál Lomax vyrovnanou partii s ústeckým Skala teamem a podlehl jen těsně 1:2, když o výhře Skala teamu rozhodl ve 25. minutě Tadeáš Resler. I přes druhou prohru je stále Lomax na dobré cestě k postupu do první ligy.

Lomax Česká Třebová - Skala team Ústí nad Orlicí 1:2 (0:1, 1:1, 0:0)

První desetiminutovka přinesla vzájemné oťukávání. Na obou stranách byli ale oba brankáři Jiří Kučera a Vít Pilař pozorní. Až na začátku 12. minuty uvolnil Jan Šíma Jana Drozda a jeho střela skončila poprvé za zády Jiřího Kučery - 0:1. Lomax se tlačil od této chvíle za vyrovnáním a po tlaku před brankou Skala teamu na začátku 21. minuty udeřilo. Po přihrávce Milana Vopařila prostřelil vše, co mu stálo v cestě, Michal Čech a bylo vyrovnáno - 1:1.  Vyrovnaný stav trval pouze do konce 25. minuty. To Jaroslav Horák poslal do šance Tadeáše Reslera a ten se nemýlil - 1:2. Další šance na obou stranách likvidovali opět pozorní brankáři a na stavu se tak už nic neměnilo.

Fakta - branky: Michal Čech - Jan Drozd, Tadeáš Resler. Asistence: Milan Vopařil - Jan Šíma, Jaroslav Horák. Vyloučení: 1:2, bez využití. Rozhodčí: Oliver Pirkl, Radek Morkes. Sestava - Lomax Česká Třebová: Jiří Kučera - Marek Břehovský, Michal Čech, Tomáš Fišer, Jaroslav Hamerník, Martin Hapala ml. (2), Martin Hapala st., Jaroslav Jandera, Radim Juruj, Martin Krása, René Peškar, Michael Resler, Michal Schlog, Martin Šudoma, Milan Tomeš, Milan Vopařil. Sestava - Skala team Ústí nad Orlicí: Vít Pilař - Oldřich Čevora, Jaroslav David, Jan Drozd (2), Jaroslav Horák, Vladimír Chudý, David Karpíšek, Pavel Kulhavý, Martin Linhart, Vladimír Novák nejml., Miroslav Resler, Tadeáš Resler (2), Jan Šíma.

Komentáře k tomuto článku