Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 13 Tepi i přes výborný výkon brankáře Peterky Lomax přestřílelo...

Lomax Česká Třebová – článek 13 Tepi i přes výborný výkon brankáře Peterky Lomax přestřílelo...

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

13 Tepi i přes výborný výkon brankáře Peterky Lomax přestřílelo...

Vytvořeno:9. 3. 2022, 13:33   (upraveno 9. 3. 2022, 13:34)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V předposledním zápase českotřebovské hokejové ligy měl Lomax za soupeře Tepi, které disponuje hráči z krajských lig a výše. Přesto Lomax nehrál špatně a více méně chyby při střídání a neproměnění vyložených šancí ovlivnily vysokou prohru českotřebovského celku.

Lomax Česká Třebová - Tepi Němčice 3:8 (1:2, 1:3, 1:3)

   Lomax v prvních minutách úspěšně eliminoval snahy technického a rychlého celku Tepi. Na začátku 6. minuty si dokonce vytvořil Lomax tlak v útočném pásmu, Michael Resler nastřelil tyč branky Tomáše Dvořáka, ale Martin Zatočil od horní tyče úspěšně skóroval - 1:0.  Hra se nadále neměnila, Lomax dokonce měl dva nájezdy (Hapala, Mich. Resler), ale skórovali nakonec hráči Tepi. Jan Juřina uvolnil Lukáše Řoutila a ten vyrovnal se štěstím z úhlu na 1:1. To Tepi nakoplo a jeden útok se valil za druhým na branku Pavla Peterky a na konci 13. minuty opět uhodilo! Tepi si vytvořilo tlak u branky Peterky, Lomaxu se nedařilo vyhodit puk, který vyšťoural David Bednář a další David - Tichý otočil stav zápasu - 1:2.

  Lomax ale předváděl sympatický výkon a opět si dokázal vytvořit tlak u branky Dvořáka. Po pěkné kombinaci našel Michael Resler Míru Reslera a ten opět od horní tyče srovnal stav na 2:2. Tepi ale s odpovědí neotálelo. Za sdalších 31 sekund po akci Kociána, který využil chyby Lomaxu při střídání a střele Davida Bednáře vrátil svému celku vedení - 2:3. Ve 25. minutě pak po akci Michala Kilčického zvýšil Ondřej Vlček už na 2:4. Ve 27. minutě uzavřel druhou část brankou Michal Kilčický po asistenci Ondřeje Vlčka - 2:5.

   Ve třetí části se Lomax ještě chvíli snažil s výsledkem něco udělat, ale další chyby přinesly branky Tepi a brzy bylo rozhodnuto. Ve 34. minutě uvolnil Ondřej Vlček Lukáše Řoutila a ten pohotově skóroval na 2:6. Ve 37. minutě pak po rychlé akci Michala Kilčického překonal Pavla Peterku Lukáš Řoutil a dokončil tak svůj hattrick - 2:7. Na konci 39. minuty poslal Miroslav Resler do brejku Michaela Reslera a ten střelou k tyči snížil na 3:7. Ve 42. minutě ale našel z levé strany Lukáš Řoutil před brankou nekrytého Davida Tichého a ten pohotově z první zakončil zápas brankou na konečných 3:8.

   Fakta - branky: Martin Zatočil, Miroslav Resler, Michael Resler - Lukáš Řoutil 3, David Tichý 2, Ondřej Vlček, Michal Kilčický, David Bednář. Asistence: Michael Resler 2, Miroslav Resler - Michal Kilčický 2, Ondřej Vlček 2, Jan Juřina, David Bednář, David Kocián, Lukáš Řoutil. Vyloučení: 1:0, bez využití. Rozhodčí: Petr Šána. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Jaroslav David, Aeš Nosál, Martin Hapala (2), Miroslav Resler, Michael Resler, Martin Šudoma, Martin Zatočil, Tomáš Bezdíček, Vladimír Vilímek, Radim Juruj. Sestava Tepi Němčice: Tomáš Dvořák - David Bednář, Jan Juřina, Michal Kilčický, David Kocián, Petr Mík st., Lukáš Řoutil, David Tichý, Ondřej Vlček, Martin Zouhar.

Komentáře k tomuto článku