Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 14 Přesilovka Lomaxu rozhodla nakonec katastrofální druhou třetinu i celý nepovedený zápas s Tepi

Lomax Česká Třebová – článek 14 Přesilovka Lomaxu rozhodla nakonec katastrofální druhou třetinu i celý nepovedený zápas s Tepi

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

14 Přesilovka Lomaxu rozhodla nakonec katastrofální druhou třetinu i celý nepovedený zápas s Tepi

Vytvořeno:6. 1. 2020, 14:51
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Tepi přicestovalo sice s deseti hráči, ovšem více než polovina patří k odchovancům šumperského, či lanškrounského hokeje a na výkonu tohoto celku to bylo velmi znát. Lomax sice vyhrál první třetinu a ve třetím dějství hrál nerozhodně, ovšem šest branek v prostřední části a z toho TŘI ve vlastní přesilovce je katastrofální!

Lomax Česká Třebová - Tepi Němčice 3:8 (1:0, 0:6, 2:2)

Tepi zahájilo utkání ihned náporem, ale Lomax v prvním dějství celkem stíhal eliminovat nájezdy bývalých ligových hráčů a výborně chytající Pavel Peterka nakonec za svá záda nepustil ani jednu střelu. Naopak na začátku 10. minuty uvolnil Michal Schlögl najetého Martina Šudomu a ten poprvé překonal brankáře Michala Šparlinka - 1:0. Ihned po vhazování ve druhé části se ale prosadil David Kocián a z jeho asistence Michal Kilčický vyrovnal na 1:1. Za dalších 40 sekund si to oba vyměnili a po přihrávce Michala Kilčického skóroval David Kocián a otočil stav na 1:2. Tepi dostalo chuť a hýřilo pohybem. Na začátku 18. minuty pak po další akci Michala Kilčického zvýšil opět David Kocián na 1:3. Ve 22. minutě byl vyloučen David Kocián a Lomax měl šanci ke zkorigování výsledku. Opak byl ale pravdou. Tepi ve své třetině vyhrálo vhazování a po pasu Michala Kilčického zvýšil Miroslav Horvát na 1:4. Za dalších 23 sekund si to oba vyměnili a po přihrávce Miroslava Horváta se prosadil Michal Kilčický na 1:5. Stále ještě v přesilovce Lomaxu pak dokonal zmar českotřebovského celku nepříliš prudkou střelou Pavel Šulc a zvýšil už na 1:6. Ve 32. minutě se dostal ke slovu i Lomax. Pas Martina Šudomy zužitkoval dravý Martin Motyčka a snížil na 2:6. Za necelou minutu uvolnil David Bednář Lukáše Řoutila a ten odpověděl na 2:7. Ve 37. minutě Lomax zabojoval ve třetině Tepi a přihrávku Milana Tomeše ztečoval za záda Michala Šparlinka Martin Krása - 3:7. Poslední slovo mělo ale Tepi. Po další akci Davida Bednáře skóroval Pavel Šulc a upravil stav na konečných 3:8. Bohužel Lomax si také vytvářel šance, ale ani Roman Ollé, Michal Schlögl, Martin Motyčka a ani Michael Resler své příležitosti nezužitkovali. Stínem zápasu blo zranění třísla Reného Peškara. Přejeme brzké uzdravení!!!

Fakta - branky: Martin Šudoma,  Martin Motyčka, Martin Krása - Pavel Šulc 2, Michal Kilčický 2, David Kocián 2, Miroslav Horvát, Lukáš Řoutil. Asistence: Michal Schlögl, Martin Šudoma, Milan Tomeš - Michal Kilčický 3, David Bednář 2, David Kocián, Miroslav Horvát. Vyloučení: 0:1, využití: 0:0, v oslabení: 0:3. Rozhodčí: Petr Kvasnička. Sestava - Lomax Česká Třeová: Pavel Peterka - Jaroslav Hamerník, Martin Hapala, René Peškar, Martin Šudoma, Michael Resler, Michal Schlögl, Roman Ollé, Martin Kuda, Martin Motyčka, Tomáš Adamec, Karel Vopařil, Milan Tomeš, Martin Krása. Sestava - Tepi Němčice: Michal Šparlinek - David Bednář, Miroslav Horvát, Jan Juřina, Michal Kilčický, David Kocián (2), Petr Mík st., Lukáš Řoutil, Pavel Šulc, Matěj Vičar, Ondřej Vlček.

Komentáře k tomuto článku