Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 14 Smolný konec posledního českotřebovského duelu s Lumiusem nakonec přinesl pouze jeden bod!

Lomax Česká Třebová – článek 14 Smolný konec posledního českotřebovského duelu s Lumiusem nakonec přinesl pouze jeden bod!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

14 Smolný konec posledního českotřebovského duelu s Lumiusem nakonec přinesl pouze jeden bod!

Vytvořeno:15. 3. 2022, 12:05   (upraveno 16. 8. 2022, 21:34)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V letošní zkrácené soutěži na ZS Česká Třebová odehrál Lomax poslední duel, a to s Lumiusem. Vyrovnaný zápas nakonec rozhodla kuriózní situace a místo třech bodů se nakonec musel Lomax smířit pouze s jedním.

Lomax Česká Třebová - Lumius Česká Třebová 3:4 po samostatných nájezdech (0:1, 2:0, 1:2) 0:1

   Zápas začal vyrovnaně, ale jako první udeřil Lumius, když asistenci Bohuslava Sokola proměnil v branku na začátku 11. minuty Radim Dlouhý - 0:1. Ani jeden celek už ale do konce první třetiny neskóroval.

   Na začátku 20. minuty ale poslal Michal Schlögl do brejku Miroslava Reslera a tren s přehledem vyrovnal - 1:1. Ve 23. minutě pak dokonal obrat Jiří Lunka po přihrávce Oldřicha Čevory - 2:1.

   Ve 31. minutě poslal do brejku Michal Částek Bohuslava Sokola a ten vyrovnal na 2:2. Ve 37. minutě ale střílel Jiří Lunka a puk za záda brankáře Davida Broulíka dorazil Oldřich Čevora - 3:2. Zdálo se být vše na dobré cestě, že Lomax konečně získá první tři jarní body. Devatenáct sekund před koncem se ale přihrávka Martina Dobeše nepochopitelně odrazila od zadního mantinelu přímo před branku Pavla Peterky, kde ho pohodlně dorazil Jiří Tölg - 3:3. Následovaly tedy tři nájezdy, když soupeř první a třetí proměnil - vízěný gól byl připsán na konto Jiřího Tölga - 3:4. Ze strany Lomaxu nájezd neproměnili Oldřich Čevora a Miroslav Resler, další už Lomax jet nemusel bohužel...

   Fakta - branky: Miroslav Resler, Oldřich Čevora, Jiří Lunka - Jiří Tölg 2, Radim Dlouhý, Bohuslav Sokol. Asistence: Michal Schlögl, Jiří Lunka, Oldřich Čevora - Bohuslav Sokol, Michal Částek. Vyloučení: 2:2, bez využití. Rozhodčí: L. Holub a T. Doubrava. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Oldřich Čevora, Jaroslav David, Martin Dobeš, Martin Hapala st., Jiří Lunka, Aleš Nosál, Michael Resler (2), Miroslav Resler (2), Michal Schlögl, Martin Šudoma, Martin Zatočil. Sestava - Lumius Česká Třebová: David Broulík - Radim Dlouhý (2), Emil Fečko (2), Jan Mazal, Michal Částek, Jan Novotný, Luboš Řehák, David Síbrt, Bohuslav Sokol, Jiří Šebrle, Jiří Tölg.

Komentáře k tomuto článku