Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 14 Těsnou výhru nad mladíčky z "Veteránů,, zařídili dvougólový Michal Schlögl a výborně chytající gólman Jirka Stolarik!

Lomax Česká Třebová – článek 14 Těsnou výhru nad mladíčky z "Veteránů,, zařídili dvougólový Michal Schlögl a výborně chytající gólman Jirka Stolarik!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

14 Těsnou výhru nad mladíčky z "Veteránů,, zařídili dvougólový Michal Schlögl a výborně chytající gólman Jirka Stolarik!

Vytvořeno:25. 12. 2023, 16:58
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V prvním kole soutěže Lomax na Veterány vůbec nestačil. I tentokrát mladíci (bývalí junioři České Třebové) na Lomax vlítli, ovšem hráči Lomaxu byli obezřetní a poctivě bránili a hrozivé tempo ustáli. Dobrý výkon celého celku podpořil výborný gólman Jirka Stolarik, který udržel těsné vedení až do posledních minut.

Lomax Česká Třebová - K Veteráni Česká Třebová 2:1 (1:1, 1:0, 0:0)

   Od prvních minut nasadili Veteráni nevídané tempo a Lomax jen stěží odolával. Jiří Stolarik v brance byl ale pozorný. Ve 12. minutě poslal ovšem Karel Mifek vpřed Michala Schlögla, který předvedl velmi pěkné sólo, prokličkoval se až před brankáře Jakuba Joštíka a otevřel skóre utkání - 1:0. Soupeři ale stačilo třiačtyřicet sekund k vyrovnání. Miroslav Resler se snažil obloukem vyhodit puk z obranného pásma, ale kotouč zachytil Filip Čapek, přistrčil ho na Lukáše Zemana, který pohotově střelou po zemi vyrovnal na 1:1.

   Ve druhé třetině se obraz hry nezměnil. Veteráni dál udržovali zběsilé tempo a Lomax pozorně bránil. Ve 27. minutě se vyplatilo napadání v útočném pásmu a Karel Mifek vybojoval puk pro Michala Schlögla, který střelou k bližší tyči vrátil Lomaxu vedení - 2:1.

   V poslední třetině už nedokázali Veteráni diktovat tempo hry. Lomax přežil dvě přesilovky 5 na 3 a nakonec v posledních minutách Veteráni usnadnili závěr zápasu, když i Lomax hrál dvojnásobnou početní výhodu a tím pádem i lehce udržel výhru.

   Fakta - branky: Michal Schlögl 2 - Lukáš Zeman. Asistence: Karel Mifek 2 - Filip Čapek. Rozhodčí: Dalecký, Matoušek. Vyloučení: 4:2, bez využití. Sestava - Lomax Česká Třebová: Jiří Stolarik - Vlastimil Crha (2), Martin Dobeš, Miroslav Resler, Vladimír Chudý, Jan Šíma, Michal Schlögl, Karel Mifek (4), Adam Telecký (2), Michael Resler, Tomáš Bezdíček. Sestava - K Veteráni Česká Třebová: Jakub Joštík - Filip Čapek, Radovan Hájek (2), Ondřej Kolář, Jakub Nesejt (2), Radim Novotný, David Provazník, Vojtěch Řehák, Jiří Zajíček, Břetislav Zeman, Lukáš Zeman.

Komentáře k tomuto článku