Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 15 Calibra byla jasně lepší v první třetině a to nakonec rozhodlo o jejím vítězství nad Lomaxem!!

Lomax Česká Třebová – článek 15 Calibra byla jasně lepší v první třetině a to nakonec rozhodlo o jejím vítězství nad Lomaxem!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

15 Calibra byla jasně lepší v první třetině a to nakonec rozhodlo o jejím vítězství nad Lomaxem!!

Vytvořeno:25. 12. 2023, 17:17   (upraveno 25. 12. 2023, 18:13)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Lomax nezopakoval výhru nad favorizovanou Calibrou z prvního kola, a to jen díky první třetině, kdy se nevyvaroval chyb a zaváhání, což Calibra tvrdě trestala. Zlepšený výkon ve druhé polovině zápasu nakonec na body nestačil a Calibra se tak mohla radovat ze zisku tří bodů!

Lomax Česká Třebová - Calibra Česká Třebová 4:6 (2:5, 0:1, 2:0)

   Už ve 2. minutě zápasu skončila ne příliš prudká střela Radka Bečváře od modré za zády Lukáše Vavřiny a Calibra šla do vedení - 0:1. Za dalších čtyřiadvacet sekund ale vyslal Karel Mifek na zteč Michala Schlögla a ten zkušeně po sólu vyrovnal na 1:1. Navíc se Lomaxu naskytla možnost přesilové hry při vyloučení Lukáše Musila. Z početní výhodou ale Lomax nenaložil příliš dobře. Ve 4. minutě po přihrávce Radka Bečváře nahodil puk na branku od modré Petr Voleský a soupeř opět vedl - 1:2. V 8. minutě ale uvolnil Ondřej Kudrna Karla Mifka a ten srovnal stav - 2:2. Touto brankou ale Lomax vyklidil pole. V 8. minutě se totiž prosadil Vojtěch Palán a vrátil Calibře vedení - 2:3.  Za dalších třiadvacet sekund po akci  Karla Melichara prostřelil Lukáše Vavřinu Pavel Skuček - 2:4. V 11. minutě pak po asistenci Miroslava Pachla nakonec skóroval Lukáš Musil z úhlu na 2:5.

   Ve druhé třetině Lomax postupně vyrovnával hru a více se prosazoval u branky Milana Beneše. Byla to ale Calibra, která zase skórovala. Po přihrávce  Petra Voleského  v 17. minutě zvýšil Michal Palán už na 2:6.

   Lomax se ale vzchopil. Do obrany šel Michal Schlögl a posílit útok naopak Miroslava Resler. Tah se vydařil. Soupeř už nebyl tolik nebezpečný a naopak ve 37. minutě po několika šancích Lomaxu najel do třetiny Calibry Michal Schlögl, posunul puk na Michaela Reslera, který se natlačil před branku Milana Beneše a střelou k tyči snížil na 3:6.  Ani ne za minut předvedl rychlou akci Jaroslav Horák, posunul puk na Filipa Radimeckého a ten upravil stav na 4:6. I nadále byl Lomax nebezpečný, ale bohužel už další branka nepadla.

   Fakta branky - Lomax Česká Třebová: Michal Schlögl, Karel Mifek, Michael Resler, Filip Radimecký - Vojtěch Palán 2, Radek Bečvář, Petr Voleský, Pavel Skuček, Lukáš Musil. Asistence: Karel Mifek, Ondřej Kudrna, Michal Schlögl, Jaroslav Horák - Radek Bečvář, Karel Melichar, Miroslav Pachl, Petr Voleský. Vyloučení: 1:2, využití: 0:0, v oslabení: 0:1. Rozhodčí: Brand, Telecký. Sestava - Lomax Česká Třebová: Lukáš Vavřina - Martin Zatočil, Vlastimil Crha, Miroslav Resler, Michael Resler, Michal Schlögl, Karel Mifek (2), Jaroslav Horák, Filip Radimecký, Ondřej Kudrna. Sestava - Calibra Česká Třebová: Milan Beneš - Radek Bečvář, Stanislav Kraitl, Jakub Leschinger, Karel Melichar, Lukáš Musil (2), Miroslav Pachl (2), Radek Palán, Vojtěch Palán, Pavel Skuček, Petr Voleský,

Komentáře k tomuto článku