Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 15 Na ústeckou Adbu šel Lomax v oslabené sestavě a odvezl si deítku

Lomax Česká Třebová – článek 15 Na ústeckou Adbu šel Lomax v oslabené sestavě a odvezl si deítku

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

15 Na ústeckou Adbu šel Lomax v oslabené sestavě a odvezl si deítku

Vytvořeno:15. 1. 2018, 10:18   (upraveno 6. 5. 2019, 8:16)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Před Lomaxem stál cíl získat v posledních dvou zápasech minimálně tři body. Na první pokus se ale českotřebovský celek nesešel a po zásluze si odvezl z důležitého zápasu kulatou desítku!

Lomax Česká Třebová - ADBA Ústí nad Orlicí 0:10 (0:3, 0:3, 0:4)

Na utkání se omluvila řada hráčů, další řada se ani neomluvila, a tak musel Lomax nastoupit ve velmi oslabené sestavě, ale takto se o udržení v elitní první lize nebojuje, což nakonec dokazoval výsledek na konci zápasu. Do 9. minuty se Lomax držel a také brankář Pavel Peterka byl pozorný. pak ale uvolnil Tomáš Maleček Jana Adámka a ten otevřel skóre zápasu - 0:1. Za další dvě minuty se prosadil Jan Chudý a Ondřej Exler pohotově zvýšil na 0:2.  V poslední sekundě první části pak skóroval po asistenci Miloslava Nováka Jan Chudý a bylo to 0:3. Obraz hry se ve druhé části nezměnil. Lomax se dostával na dostřel branky Stanislava Dočkala ojediněle a když už se to podařilo, tak byl Dočkal pozorný. A jak se dalo čekat, tak uděřilo na straně Lomaxu. V 19. minutě po akci Vladimíra Dohy zvýšil  Radek Morkes na 0:4. Ve 24. minutě pak uvolnil Jan Chudý Ondru Exlera a ten zvýšil na 0:5. Druhou třetinu pak uzavřel ve 27. minutě po samostatné akci Vladimír Doha na 0:6. Ve 30. minutě pak po spolupráci s Radkem Morkesem skóroval Vladimír Doha podruhé - 0:7. Ve 32. minutě si oba role vyměnili a po akci Vladimíra Dohy zvýšil Radek Morkes na 0:8. Ve 39. minutě přihrával Miloslav Novák a Jan Chudý přidal branku na 0:9. Ve 40. minutě zaokrouhlil stav na 0:10 po přihrávce Vladimíra Dohy dokončeným hattrickem Radek Morkes. Výhra Adby bbyla zcela zasloužená.

Fakta - branky: Radek Morkes 3, Vladimír Doha 2, Jan Chudý 2, Ondřej Exler 2, Jan Adámek. Asistence: Vladimír Doha 3, Jan Chudý 2, Miloslav Novák 2, Tomáš Maleček, Radek Morkes. Vyloučení: 1:3, bez využití. Rozhodčí: Pirkl, Švub. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Tomáš Adamec, Miroslav Čech, Jaroslav Hamerník, Martin Hapala st., Martin Krása, Tomáš Lesák, Michael Resler (2), Martin Šudoma, Milan Vopařil. Sestava - ADBA Ústí nad Orlicí: Stanislav Dočkal - Jan Adámek (4), Ivan Adámek, Vladimír Doha, Ondřej Exler, Jan Chudý, Tomáš Maleček (2), Josef Matyáš, Václav Mlynář, Radek Morkes, Miloslav Novák, .

Komentáře k tomuto článku