Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 17 Několikanásobného vítěze ČHL Proplast Ústí přehráli hráči Lomaxu především ve druhé třetině a končí ve druhé části na 3. místě!!!

Lomax Česká Třebová – článek 17 Několikanásobného vítěze ČHL Proplast Ústí přehráli hráči Lomaxu především ve druhé třetině a končí ve druhé části na 3. místě!!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

17 Několikanásobného vítěze ČHL Proplast Ústí přehráli hráči Lomaxu především ve druhé třetině a končí ve druhé části na 3. místě!!!

Vytvořeno:17. 1. 2024, 9:17   (upraveno 17. 1. 2024, 9:27)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Poslední duel vlastně nic neřešil, pouze to, na jakém místě oba celky skončí druhou část. Nakonec se po výborném výkonu radovali hráči Lomaxu, kteří zaslouženě zvítězili nad Proplastem a zakončili druhou část na třetím místě tabulky.

Lomax Česká Třebová - ProplastUstí nad Orlicí 6:3 (2:1, 3:0, 1:2)

   Do zápasu vstoupil Lomax s jedenáctkou hráčů a od prvních minut udával tempo zápasu. Už ve 2. minutě prodloužil puk Jaroslav Horák na modrou čáru na Jana Juřinu a jeho střela zapadla za záda Radka Ehrenbergera - 1:0. Ve 4. minutě předvedli hráči Lomaxu rychlou akci a po přihrávce Filipa Radimeckého zvýšil Robin Kalhaus na 2:0. V 5. minutě ale stačilo malé zaváhání a po přihrávce Libora Teplého snížil Lukáš Deml na 2:1. Do konce první části se už oba brankáři drželi a hlavně Proplast přežil několik vyložených šancí Lomaxu, když třeba Michael Resler dvakrát trefil pouze tyč!

   Druhá část ale Lomaxu vyšla velmi dobře. V 18. minutě vyslal Martin Zatočil do šance Ondru Kudrnu a ten zkušeně zakončil a zvýšil na 3:1. V následující minutě uvolnil Robert Kalhaus Filipa Radimeckého a ani ten nezváhal a bylo to už 4:1. Lomaxu narostla křídla a další velké šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Nakonec až ve 27. minutě padl další gól. Po levé straně ujel Tomáš Bezdíček, předložil puk najetému Ondrovi Kudrnovi a ten přidal další branku na 5:1.

   Do posledního dějství nevstoupil Lomax zrovna šťastně. Ve 29. minutě byl vyloučen Michael Resler a početní výhodu Proplast využil ve 30. minutě. Po přihrávce Lukáše Demla překonal Pavla Peterku Tomáš Řehák - 5:2. Za dalších dvaačtyřicet sekund ale našel Lomax odpověď. Hráči si vynutili tlak v obranném pásmu Proplastu a po přihrávce Jaroslava Horáka si nabruslil na střed Oldřich Čevora a přesnou střelou skóroval na 6:2. Ve 32. minutě byl ale vyloučen Martin Zatočil a soupeř opět početní výhodu využil. Přihrávku Vladimíra Chudého zachytil Lukáš Deml a Libor Teplý skóroval na 6:3. Více se ani na jedné straně už neudálo a ze tří bodů se tedy mohl radovat Lomax a z konečného třetího místa druhé části soutěže. V poslední třetí části se českotřebovský celek utká o konečné umístění v sedmičlenné první lize, kdy soupeři Lomaxu budou celky: Adba Ústí n/O, Proplast Ústí n/O, Calibra Česká Třebová, Kocouři Skořenice, HC Dolní Újezd nebo I Veteráni Česká Třebová a postupující celek z druhé ligy Starmon Třebovice.

   Fakta - branky: Ondřej Kudrna 2, Jan Juřina, Robert Kalhaus, Filip Radimecký, Oldřich Čevora - Lukáš Deml, Tomáš Řehák, Libor Teplý. Asistence: Jaroslav Horák 2, Filip Radimecký, Martin Zatočil, Robert Kalhaus, Tomáš Bezdíček - Lukáš Deml 2, Libor Teplý. Vyloučení: 4:2, využití: 0:2. Rozhodčí: Radim Matoušek, Jan Dalecký. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Vladimír Chudý, Jan Juřina, Martin Dobeš (2), Martin Zatočil (2), Filip Radimecký, Oldřich Čevora (2), Michael Resler (2), Ondřej Kudrna, Robin Kalhaus, Jaroslav Horák, Tomáš Bezdíček. Sestava - Proplast Ústí nad Orlicí: Radek Ehrenberger - Vladimír Deml, Lukáš Deml (2), Libor Paclík, Tomáš Řehák, Libor Šafář, Libor Teplý, Jiří Trnka, Tomáš Vavřina (2), František Kašpar.

Komentáře k tomuto článku