Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 17 Tepi opět s celou řadou bývalých krajských a druholigových hráčů nedalo Lomaxu šanci a vysoko zvítězilo!

Lomax Česká Třebová – článek 17 Tepi opět s celou řadou bývalých krajských a druholigových hráčů nedalo Lomaxu šanci a vysoko zvítězilo!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

17 Tepi opět s celou řadou bývalých krajských a druholigových hráčů nedalo Lomaxu šanci a vysoko zvítězilo!

Vytvořeno:26. 1. 2020, 19:14   (upraveno 26. 1. 2020, 19:23)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Když nepočítáme kontumační výhru nad Tepi, tak Lomax v minulém zápase prohrál 3:8. Nyní v oslabené sestavě sice chvilku vzdoroval díky snaze všech hráčů a především brankáře Pavla Peterky, ale nakonec odešel opět vysoko poražen. Do poslední, třetí části soutěže tak vstoupil Lomax prohrou.

Lomax Česká Třebová - Tepi Němčice 4:9 (1:3, 2:2, 1:4)

O síle soupeře Lomax věděl. Bohužel řada střelců a ostřílených hráčů Lomaxu se nemohla dostavit, a tak bylo utkání pro českotřebovský celek velmi těžkou zkouškou. Zápas začal v expresním tempu, ovšem do vedení šel Lomax. To v 7. minutě poslal přesný pas Martin Dobeš na najetého Martina Kudu a ten si s brankáře, Romanem Jancem poradil - 1:0. Tempo pak nabralo ještě větších otáček a v 9. minutě pak David Kocián obral o puk Jiřího Špryňara a vyrovnal - 1:1. To hráče Tepi ještě více nabudilo a v 11. minutě po přihrávce Lukáše Řoutila otočil stav Vít Brejša - 1:2. V 15. minutě pak Tepi zužitkovalo přesilovou hru, když střelu Michala Šparlinka tečoval Michal Kilčický - 1:3. Lomax to nepoložilo a hned v úvodu druhé třetiny se, po jedenácti sekundách hry, prosadil po pravé straně Michael Resler, našel u branky najetého Michala Schlögla, který snížil na 2:3. Za dalších třiačtyřicet sekund chyboval na modré vyjetý brankář Tepi Roman Janco, jeho rozehrávku zachytil Michael Resler a do branky, kde zaskakoval za brankáře hráč, vyrovnal na 3:3. Ve 20. minutě našlo Tepi odpověď, když po akci Radka Nováka vrátil Tepi vedení Vít Brejša - 3:4. Ve 28. minutě pak Tepi využilo druhou přesilovku, když po přihrávce Miroslava Horváta zvýšil David Kocián na 3:5. Za dalších sedmdesát sekund se pak po pasu Martina Hapaly prosadil Karel Vopařil a pěkným gólem snížil na 4:5. To bylo ale bohužel ze strany Lomaxu brankově vše. Ve 33. minutě po akci Víti Brejši odpověděl David Tichý na 4:6. Za dalších osmapadesát sekund se prosadil individuálně Vít Brejša a dokončil tak svůj hattrick v utkání - 4:7. Ve 39. minutě předvedli pěknou akci nahrávající Michal Kilčický a zakončující Miroslav Horvát - 4:8. Na konci 42. minuty pak pečetil výhru Tepi dokončeným hattrickem David Kocián po spolupráci s Michalem Kilčickým - 4:9

Fakta - branky: Martin Kuda, Michal Schlögl, Michael Resler, Karel Vopařil - Vít Brejša 3, David Kocián 3, Michal Kilčický, David Tichý, Miroslav Horvát. Asistence: Martin Dobeš, Michael Resler, Martin Hapala - Michal Kilčický 2, Lukáš Řoutil, Michal Šparlinek, Radek Novák, Miroslav Horvát, Vít Brejša. Vyloučení: 2:2, využití: 0:2, v oslabení: 0:0. Rozhodčí: R. Palán, V. Palán. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Jaroslav Hamerník, Jiří Špryňar (2), Martin Dobeš (2), Martin Hapala, Michael Resler, Michal Schlögl, Tomáš Lesák, Tomáš Adamec, Karel Vopařil, Martin Kuda. Sestava - Tepi Němčice: Roman Janco - Vít Brejša, Miroslav Horvát, Michal Kilčický (2), David Kocián, Radek Novák, Lukáš Řoutil, David Tichý, Milan Vičar, Ondřej Vlček, Michal Šparlinek.  

Komentáře k tomuto článku