Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 18 Lomax náskok s veterány nakonec uhájil. Výhru režírovali Michal Schlögl a Olda Čevora!!

Lomax Česká Třebová – článek 18 Lomax náskok s veterány nakonec uhájil. Výhru režírovali Michal Schlögl a Olda Čevora!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

18 Lomax náskok s veterány nakonec uhájil. Výhru režírovali Michal Schlögl a Olda Čevora!!

Vytvořeno:30. 1. 2024, 9:53   (upraveno 30. 1. 2024, 10:22)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Se sestavou na úvodní duel finálové skupiny o 1. - 7. místo měl Lomax velké problémy. Nakonec se sešla devítka hráčů a brankář. Sestava ale zahrála v prvních osmadvaceti minutách velmi dobře a vytvořila si kupodivu náskok 5:0. Ten nakonec s vypětím všech sil udržela až do konce a Lomax si tak může připsat první tři body do tabulky.

Lomax Česká Třebová - I Veteráni Česká Třebová 5:4 (2:0, 3:0, 0:4)

   Lomax zahájil utkání poctivou hrou především při bránění. Mladíci z Veteránů se neustále nemohli prosadit do obranného pásma Lomaxu a Lomax trpělivě čekal na svou příležitost. V 6. minutě pak uvolnil Oldřich Čevora Michala Schlögla a ten otevřel skóre utkání - 1:0. V 10. minutě pak Michal Schlögl poslal do brejku Adama Teleckého a ten se nadvakrát také prosadil a zvýšil na 2:0. V první třetině ještě zaujalo to, že rozhodčí vyloučil hráče Lomaxu za faul na Jakuba Nesejta, ovšem mladíček z Veteránů přijel za rozhodčím a přiznal, že upadl sám. Jeho férové gesto zaslouží obdiv!!

   Ve druhé třetině se obraz nezměnil. Lomax si hlídal obrannou modrou a Veteráni ji velmi ztěžka překonávali. Když se jim to už podařilo, tak byl Pavel Peterka doslova neprůstřelný.  V 17. minutě naopak nádherně uvolnil Oldřich Čevora před brankou Michala Schlögl, který z první trefil po zemi přesně k tyči - 3:0. Ve 25. minutě si pak oba spolupráci zopakovali. Po další přihrávce Oldřicha Čevory Michal Schlögl dokončil hattrick na 4:0. Ve 27. minutě pak poslal Karel Mifek do šance Martina Dobeše a ten se trefil už na 5:0. Zdálo se být rozhodnuté, ale opak byl málem pravdou!

   Už ve 30. minutě využil po přihrávce Jakuba Nesejta početní výhodu Lukáš Umlauf a snížil na 5:1. Branka vnesla zmatek do obranné činnosti Lomaxu a začaly se množit zbytečné fauly. Ve 35. minutě se naskytla Veteránům další přesilovka a po asistenci Lukáše Umlaufa snížil Ondřej Kolář na 5:2. Také do třetice pomohla Veteránům početní výhoda. Ve 37. minutě ji využil po přihrávce Davida Provazníka Vojtěch Řehák - 5:3. Lomax si vzal oddechový čas, protože situace začala být vážná. Hra se trochu zklidnila, ale soupeř ve 41. minutě opět snížil, a to už na rozdíl jednoho gólu. Trefil se Jakub Nesejt po spolupráci s Lukášem Umlaufem - 5:4. Do konce zápasu zbývalo 98 sekund a Veteráni zle dotírali. Přistoupili dokonce na hru bez brankáře a při ní získal puk Karel Mifek, ovšem prádnou branku netrefil. Ve zbylých patnácti sekundách se už nic naštěstí nestalo.

   Fakta - branky: Michal Schlögl 3, Adam Telecký, Martin Dobeš - Lukáš Umlauf, Ondřej kolář, Vojtěch Řehák, Jakub Nesejt. Asistence: Oldřich Čevora 3, Michal Schlögl, Karel Mifek - Jakub Nesejt, Lukáš Umlauf, David Provazník, Jakub Nesejt. Rozhodčí: Tomáš Havránek, Jan Dalecký. Vyloučení: 6:3, využití: 0:3. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Vlastimil Crha (6), Martin Dobeš (2), Martin Zatočil, Karel Mifek, Michal Schlögl, Oldřich Čevora, Adam Telecký (2), Michael Resler, Jaroslav Horák. Sestava - I Veteráni Česká Třebová: Jakub Joštík - Filip Čapek, Radovan Hájek, Ondřej Kolář, Jakub Nesejt, Radim Novotný, David Provazník (2), Vojtěch Řehák, Lukáš Umlauf (2), Jiří Zajíček (2), Lukáš Zeman.

Komentáře k tomuto článku