Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 18 Lomax sehrál výborný zápas se Skala teamem, o prohře rozhodlo oslabení 3 proti 5!!!

Lomax Česká Třebová – článek 18 Lomax sehrál výborný zápas se Skala teamem, o prohře rozhodlo oslabení 3 proti 5!!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

18 Lomax sehrál výborný zápas se Skala teamem, o prohře rozhodlo oslabení 3 proti 5!!!

Vytvořeno:10. 2. 2019, 14:09   (upraveno 6. 5. 2019, 7:40)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Po dvou prohrách Lomaxu nikdo neočekával se Skala teamem nějaké rapidní zlepšení, ovšem opak byl pravdou. Lomax v brance s vynikajícím Pavlem Peterkou dobře začal a ve své taktice poctivého bránění modré čáry pokračoval celý zápas. Nakonec rozhodlo sporné vyloučení Martina Hapaly a ihned po něm další vyloučení Jardy Hamerníka. Dvojnásobnou přesilovku už Skala team Tadeášem Reslerem využil, a to nakonec rozhodlo o výhře ústeckého týmu.

Lomax Česká Třebová - Skala team Ústí nad Orlicí 1:2 (1:1, 0:0, 0:1)

Lomax vstoupil do zápasu nebojácně a už ve třicáté sekundě se prosadil ve třetině Skala teamu Roman Ollé, předložil puk najetému Martinu Šudomovy a ten ho zasunul za záda Milana Beneše v brance Skala teamu - 1:0.  Lomax od té doby dobře bránil a vyrážel na rychlé protiútoky a nejvíce zlobila dvojice Michal Schlögl a Roman Ollé. Hned v úvodu 10. minuty ale vyšachoval Skala team pětici hráčů Lomaxu a po nezištné nahrávce Martina Linharta vyrovnal Petr Moravec na 1:1. Dalších téměř třicet minut se střídaly šance na obou stranách, ale své týmy drželi oba výborní gólmani. Až tři minuty před koncem rozhodčí doslova vymysleli vyloučení Martina Hapaly a krátkou přesilovku 5 na 4 rozhodčí vylepšili vyloučením dalšího hráče Lomaxu, a to tentokrát Jardy Hamerníka. Trojice hráčů odolávala jen dvacet sekund, kdy po přihrávce Petra Moravce vymetl všechny pavouky pod horní tyčí Pavla Peterky Tadeáš Resler - 1:2. Lomax se snažil, v závěru dokonce i bez brankáře, ale ani poslední střela Martina Šudomy neskončila v síti, a tak tři body získal nakonec Skala team.

Fakta - branky: Martin Šudoma - Petr Moravec, Tadeáš Resler. Asistence: Roman Ollé - Martin Linhart, Petr Moravec. Vyloučení: 5:2, využití: 0:1. Rozhodčí: O. Pirkl, T. Havránek. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Jaroslav Hamerník (2), Dušan Schlögl (2), Martin Šudoma (2), Martin Hapala st. (2), Michael Resler, Michal Schlögl, Roman Ollé, Martin Krása (2), Radim Juruj, Jiří Špryňar. Sestava - Skalsa team Ústí nad Orlicí: Milan Beneš - Oldřich Čevora, Jaroslav David, Jan Drozd, Jaroslav Horák, Stanislav Husák st., Vladimír Chudý, Martin Linhart (2), Petr Moravec, Martin Morkes, David Provazník, Miroslav Resler (2), Tadeáš Resler, Pavel Skuček.

Komentáře k tomuto článku