Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 19 Českotřebovský Lomax překvapil hráče 4dox kanonádou a vysokou výhrou

Lomax Česká Třebová – článek 19 Českotřebovský Lomax překvapil hráče 4dox kanonádou a vysokou výhrou

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

19 Českotřebovský Lomax překvapil hráče 4dox kanonádou a vysokou výhrou

Vytvořeno:22. 2. 2017, 14:03   (upraveno 22. 8. 2017, 14:44)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Po úvodní vysoké výhře přišly dvě potupné prohry, a tak musel Lomax zabrat. To se nakonec povedlo, když se podařilo sestavit ,,demolční" útok. Navíc soupeř chyboval více než hráči Lomaxu, a tak se nakonec zrodila vysoká výhra, když se střelecky probudil Michael Resler (4 góly).

Lomax Česká Třebová - 4dox  11:6 (5:2, 3:2, 3:2)

Lepší úvod si hráči Lomaxu nemohli přát. Po dvaaosmdesáti sekundách hry namazal obránce 4dox přímo na hůl Milana Tomeše a ten samozřejmě šancí nepohrdl a Lomax šel do vedení - 1:0.  Za dalších 33 sekund obránce 4dox svou ,,nabídku" zopakoval a tentokrát zakončoval Michael Resler a zvýšil na 2:0. Na začátku 4. minuty ale ujel Leoš Marek, posunul puk na Vlastimila Nováka a ten z pravé strany překvapi Jiřího Kučeru a snížil na 2:1. Za dalších 34 sekund ale vybojoval v obranném pásmu soupeře puk Michael Resler a předložil ho před branku najetému Jaroslavu Hamerníkovi, který odpověděl přesnou střelou na 3:1. V 6. minutě našel od modré Martin Šudoma u branky volného René Peškara a ten s nabídkou naložil také správně a zvýšil na 4:1. V 9. minutě ujel Lomaxu Vlastimil Novák a po jeho přihrávce znovu z pravé strany střílel pro změnu Leoš Mareš a snížil po zemi k bližší tyči na 4:2. Úvodní třetinu uzavřel v 11. minutě Michael Resler, když u branky usměrnil střílenou přihrávku Jaroslava Hamerníka a zvýšil tak na 5:2. V 16. minutě předvedl pěknou akci Milan Tomeš, když nadvakrát našel před brankou najetého Martina Hapalu st., který se nemýlil a přidal branku na 6:2. V 18. minutě pak poslal Radim Juruj do brejku Michaela Reslera, který po zemi překvapil nejen obránce, ale i brankáře a dokončil tak svůj hattrick na 7:2. Ve 21. minutě nahazoval z levé strany vysoký puk na branku Lomaxu Michal Ordoš a Jaroslav Hamerník ho poslal rukou nešťastně do opuštěné branky - 7:3. Ve 23. minutě uvolnil ideálně Martin Hapala st. Martina Krásu a ten odpověděl na 8:3. Druhou třetinu zakončovali ale hráči 4dox. Ve 28. minutě po přihrávce Pavla Kopeckého snížil Karel Moravec na 8:4. Ve 30. minutě roztočil Lomax v obranném pásmu soupeře doslova kolotoč a po přihrávce Michaela Reslera prostřelil se štěstím brankáře Petra Faltuse René Peškar - 9:4. Za dalších 18 sekund projel do třetiny soupeře Michael Resler, předložil puk na Radima Juruje a ten nezaváhal a ,,zakulatil" výsledek na 10:4. Ve 31. minutě ale soupeř po rychlém protiútoku Vlastimila Nováka snížil střelou Leoše Marka na 10:5. Ve 38. minutě po pěkné kombinaci přenechal René Peškar puk v útočném pásmu Michaelu Reslerovi a ten počtvrté v utkání prostřelil Petra Faltuse v brance - 11:5. Poslední slovo měl ale Jaroslav Hamerník. Po přihrávce Jakuba Nováka a polostřele Štěpána Kuklíka nešťastně tečoval puk za záda Jirky Kučery a upravil tak stav na konečných 11:6, když Lomax v utkání ještě neproměnil řadu vyložených šancí.

Fakta - branky: Michael Resler 4, René Peškar 2, Milan Tomeš, Jaroslav Hamerník, Martin Hapala st., Martin Krása, Radim Juruj - Leoš Marek 2, Vlastimil Novák, Michal Ordoš, Karel Moravec, Štěpán Kuklík. Asistence: Michael Resler 3, Jaroslav Hamerník, Martin Hapala st., Radim Juruj, René Peškar, Martin Šudoma, Milan Tomeš - Pavel Kopecký, Leoš Mareš, Vlastimil Novák, Jakub Novák. Vyloučení: 0:1, bez využití. Rozhodčí: Radim Matoušek, Radek Morkes. Sestava - Lomax Česká Třebová: Jiří Kučera - Martin Šudoma, Jaroslav Hamerník, Radim Juruj, Michael Resler, René Peškar, Martin Hapala st., Miroslav Čech, Jaroslav Jandera, Milan Tomeš, Martin Krása. Sestava - 4dox: Petr Faltus - Martin Dušek, Pavel Kopecký, Štěpán Kuklík, Leoš Mareš (2), Karel Moravec, Vlastimil Novák, Jakub Novák, David Ordoš, Michal Ordoš. 

Komentáře k tomuto článku